VAMPIR isimli üyenin son içerikleri

1. V

🔥İndirim Akko MonsGeek FUN60 Pro ARGB %60 TKL Glare Magnetic Switch Klavyesi 1998TL

Web üzerinden rgb yi kontrol edebiliyor muyuz
  2. V

Çözüldü✓ S25 fe uygulamalar yüklenmiyor

wi fi de saçma bir ayar var onu değiştirince düzeldi 1771003595 wi fi de saçma bir ayar var onu değiştirince düzeldi
  3. V

Çözüldü✓ S25 fe uygulamalar yüklenmiyor

S25 fe fabrika ayarlarına sıfırladım fakat kendi arayüz uygulamalarını açmak istediğimde güncellememi istiyor. wifi bağlı olmasına rağmen wifiye bağlı olmalısın yazıyor
  4. V

Öneri Ekran kartı ve işlemci için termal macun lazım

İşlemci olarak İ5 11400 soğutma olarak snowman x6 kullanıyorum, ekran kartı olarak da msı ventus 3x rtx 3070 kullanıyorum. Çok uzun süredir termal macun bakımı yapmadım. İşlemci 75 ekran kartı ise 77 derecelere kadar ulaşıyor. Termal macun olarak cooler force super nova 20w/mk almayı planlıyorum...
  5. V

Mchose x9 vs mchose v9pro

Ben beyaz rengine soru sormuştum stoğunu kapattılar stok yok büyük ihtimalle ve idefix sorusuna 1.5 gün sonra falan dönüş yapıldı
  6. V

Yardım Bana ℅75 klavye önerir misiniz?

Graywood v4 olarak yazılmış akakçe üzerinden kontrol ettiğim zaman. Birde tekno store mağazası güvenilir midir bilginiz var mı
  7. V

Aula f87 pro nasıldır
  8. V

F75 yakınımda ucuza yok ya
  9. V

Çinden aldığım MUCAI MK61 klavyeyi kullanıyorum şuan red switch bazen 7 tuşa aynı anda basıyorum bazen basamıyorum, bu klavyede de aynı sorunu yaşar mıyım acaba
  10. V

İncehesaptaki üründe kaç tuşa aynı anda basabiliyoruz, bir de switchleri sessiz mi
  11. V

🔥İndirim Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Spacecrystal 1.756₺ - Dip Fiyat

Bu klavye sessiz midir, birde kaç tuşa aynı anda basabiliyoruz
  12. V

1 gün arayla saç açıcı kullanılır mı

Saçlarımı 6 numara kestim, dün de saç açıcı kullandım saçımda 20 dk durdu fakat istediğim ton kadar açılmadı, bugün tekrardan kullansam herhangi bir sorun olur mu
  13. V

Instagram İnstaya giriş yaptığım zaman akış yenilemedi diyip şifreni yenile ekranı geliyor

Hesaba giremiyoruz ki direkt olarak şifre yenile ekranı geliyor geriye bastığımda yine şifre değiştir ekranı geliyor
  14. V

Instagram İnstaya giriş yaptığım zaman akış yenilemedi diyip şifreni yenile ekranı geliyor

Arkadaşım da giremiyor kendi telefonundan, ilk başta hindistandan giriş yapılmayı denemişler yanlışlıkla bendim demiş, sonra giriş yaptıktan sonra şifreyi değiştirmiş ondan sonrası böyle
  15. V

Arkadaşın hesabına giriş yapınca akış yenilenemedi diyip hemen şifre değiştirme ekranına atıyor, şifreyi değiştirmemize rağmen gene aynı hatayı veriyor, ne yapabiliriz acaba
Geri