S25 fe fabrika ayarlarına sıfırladım fakat kendi arayüz uygulamalarını açmak istediğimde güncellememi istiyor. wifi bağlı olmasına rağmen wifiye bağlı olmalısın yazıyor
İşlemci olarak İ5 11400 soğutma olarak snowman x6 kullanıyorum, ekran kartı olarak da msı ventus 3x rtx 3070 kullanıyorum. Çok uzun süredir termal macun bakımı yapmadım. İşlemci 75 ekran kartı ise 77 derecelere kadar ulaşıyor. Termal macun olarak cooler force super nova 20w/mk almayı planlıyorum...
Çinden aldığım MUCAI MK61 klavyeyi kullanıyorum şuan red switch bazen 7 tuşa aynı anda basıyorum bazen basamıyorum, bu klavyede de aynı sorunu yaşar mıyım acaba
Saçlarımı 6 numara kestim, dün de saç açıcı kullandım saçımda 20 dk durdu fakat istediğim ton kadar açılmadı, bugün tekrardan kullansam herhangi bir sorun olur mu
Arkadaşım da giremiyor kendi telefonundan, ilk başta hindistandan giriş yapılmayı denemişler yanlışlıkla bendim demiş, sonra giriş yaptıktan sonra şifreyi değiştirmiş ondan sonrası böyle
Arkadaşın hesabına giriş yapınca akış yenilenemedi diyip hemen şifre değiştirme ekranına atıyor, şifreyi değiştirmemize rağmen gene aynı hatayı veriyor, ne yapabiliriz acaba