Amazon Prime'da yanlışlıkla üyelik aldım nasıl ücret iadesi alabilirim sabahı bekleyemem. Sadece alta link bıraktığım siteyi buldum galiba site değişmiş tam olarak iade kısmına gidemiyorum sadece üyeliği sonlandır var eğer sonlandırırsam iade edilmiş mi olur...
Outlook'den üniversite mailine girmeye çalışıyorum Authenticator uygulamasına kod gönderiyor fakat bu uygulamaya giriş yapamıyorum. Bu uygulamada hesap açmaya çalışınca da aynı fotoğraftaki gibi ekran gelip Authenticator uygulamasına kod gönderip oturum açma isteği yolluyor.
Hocam o anlamda sormadım mesela ilk senemde 2 dersten kaldım bursumu keserler mi yoksa seneye bu 2 derside alabilir miyim bunları sorabilicek kimsem yok o yüzden buralardan bakma mecburiyetindeyim
Fbü'de bilgisayar mühendisliği tutturdum biraz teredüte düştüm açıkçası
Bilgisayar mühendisliği zor mu yapılabilir mi?
Notları yüksek tutup Anadolu'da devlet ünilerine geçiş yapabilir miyim?
Yılım uzarsa %50 bursumu keserler mi?
Kayıt yaptırmayıp tekrar hazırlansam sıralama ne kadar oynar?
Okul...
Arkadaşlar İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'da özel bir üniversitede %50 burs bilgisayar mühendisliği kazandım. Fiyatı ödeyebiliriz fakat bazı tedirginliklerim var:
Şehir dışında okuyan öğrenciler zamanları daha eğlenci ve güzel geçiriyor. Bu yüzden yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra...