Vanga28 isimli üyenin son içerikleri

1. V

🔥İndirim Amazon 5.000 / 500 | Hepsiburada 700 / 100 Kupon Kodu

Trentyol var mi kulaklık almayı düşünüyorum.
  2. V

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Kablosuz kulaklık var mi güzel.
  3. V

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Kod var mi ? Akülü matkap almayı düşünüyorum amazon dan , yada bildiginiz bir kampanya?
  4. V

🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Geçen yıl yararlanmıstim bu kampanyadan şimdi de iptal edip kardeşimin uzerine yapip onun kart ile ödeme yapicaktim ama bugün aradilar 299 tl ye yenileyelim dediler kabul ettim.( iptal talebinde bulunmustum )
  5. V

🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Uydulu aldığımız zaman fazla para verip 2 yerden ayni anda izleniyor diye duymuştum, beinconnet aliyorum ben ayni anda 2 yerden izleme şansım var mi diye merak ettim fazla para verip, bazen evde olmuyorum evdekiler izliyor dışarıda izleyemiyorum ben.
  6. V

İptal ettim genel müdürlükten aradilar 349 tl diyorlar kafam karıştı. Beinconnect uygulamasini kullanıyorum iptal edip kardesimin uzerine alacaktım. Bide bein connectte yan oda olayi var mi ?
  7. V

🔥İndirim Samsung S26 Mavi 54.999₺

Babalar gününde s26 yada s25 almayi düşünüyorum,daha iyi kampanyalar olursa tabi.
  8. V

🔥İndirim Yandex ai ile 3 aylık TOD süper dolu hediye!

Bu kodlarin son kullanma zamani var mi ?
  9. V

Simdi denedim verdi.
  10. V

Bana kod kalmadi diyor.
  11. V

Resident Evil Requiem key uygun fiyatlı nereden alınır?

Paylaşımlı hesaplarda problem oluyormuş sanırım. O yüzden key olarak almayi düşünüyorum. Var mı oneriniz?
  12. V

PULL&BEAR VE BERSHKA YILBAŞI İNDİRİMLERİ! 1 OCAK 19:00

Dostlar zara da bir şey beğendim uzun zamandir takip ediyorum ama çoğu üründe indirim gözüküyor aksama onda gözükmüyor indirim olmuyor mu yani ?
Geri