vanis isimli üyenin son içerikleri

1. V

Yks ile İlgili Yardım

İkinize de tekrardan çok teşekkür ederim. İyi günler.
  2. V

Yks ile İlgili Yardım

Dediğim gibi ODTÜ Makineye okeyim hocam ben. Burs, yurt olayları hakkında endişeliyim. 1784718654 En başında Makine istiyordum hocam aslında. Sonrasında istediğim sıralamalara göre düşük olduğundan sıralaması elektrik elektronik'e kaymıştım. Makine okurum hiç sıkıntı yok benim adıma ama iyi bir...
  3. V

Yks ile İlgili Yardım

İlk 100 değil de en azından ilk 1000e girmek isterdim. Bilkent veya ODTÜ Elektrik-Elektronik yazmak istiyordum, gelmiyor ikisi de ODTÜ Makine düşünüyorum şu an. Makine de okurum sorun değil benim için ama burs ve yurt işi biraz üzüyor hocam. 1784714501 Bilkent veya ODTÜ Elektrik Elektronik...
  4. V

Yks ile İlgili Yardım

İyi günler. Yazacak başka bir yer bulamadığım için buraya yazmak istedim. Ben MSÜ sınavında 22. oldum. Bu sebepten ötürü üzerimde yüksek bir beklenti oluştu, hem ailem hem okul vb. yerler tarafından. Bu beklentiyi karşılamak için hiç çalışmadığım kadar çok çalıştım. MSÜ'den önce öyle aşırı...
  5. V

Yeni Bilgisayarda Yüksek Ram Kullanımı

1783705379 Özel bir şey yaptınız mı acaba? Bende niye böyle anlamıyorum cidden.
  6. V

Hocam bilgisayar bomboşken ile yüksekti. 3. parti uygulamalarla o kadar alakalı olduğunu sanmıyorum pek
  7. V

Windows 11 mi sizin de acaba?
  8. V

ne olursa olsun fazla cidden. Bazı şeyler yapıp 30 35e düşürdüm ama hala fazla gibi
  9. V

Teşekkürler hocam
  10. V

Çözüldü✓ Steam İnatla Açılma Sorunu

Çok sağolun, iyi akşamlar.
  11. V

Çözüldü✓ Steam İnatla Açılma Sorunu

Steam'i görev yöneticisinden kapatmama rağmen geri açılıyor. Naparsam tamamen kapatabilirim gereksiz RAM yiyor.
  12. V

Teşekkürler deneyeceğim.
  13. V

Anladım teşekkürler.
  14. V

Hocam görev yöneticisinde görünen uygulamalar 8 GB ram yiyecek seviyede değil. Görünürde herhangi bir güncelleme de yok anlayamıyorum valla.
Geri