Macun veya padler çok kurumuş olabilir. Kurumasa da vakum yapıyor olabilir. Özellikle sarı ile işaretlediğim bölge yapışır. Kırmızıyla işaretlediğim...
Hocam arkadaşımın pc'de de birebir aynısı oluyor. Sizinle aynı modeli kullanıyor. Maalesef biz de bir çözüm bulamadık. Monster'ın bir el atması gerekiyor...
Tamam kardeşim, ne kızıyorsun :D Hepsini yaptıysan pil sağlığına bakılacak, sorun yoksa aynı modelin incelemelerindeki sonuçlarla kıyaslanacak. Hala...
Rica ederim. Sorun büyük ihtimal kullanılan macunda, pump-out olmuştur. Çünkü cihazınızın kendisi veya soğutma sistemi kötü değil. Son kullanıcıyı tatmin...
Şu ayarları kullanarak deneyin;
1) Throttlestop'dan disable turbo açık olsun.
2) Ekran parlaklığı max %60 olsun
3) Harici ekran kartı modu yerine Hybrid...
- Tüketici hakları gereğince herhangi bir cihaz 6 aylık bir süreçte aynı sorundan 3 kez garanti servisine gidiyorsa ayıplı mal kategorisine giriyor. Zorluk...
En küçük boyut galiba 31x50mm o bile çokça yeterli olur. Hatta 2 kere yapabilirsiniz. Genelde gözlemlerime göre işlemci 10-20mm oluyor. Ekran kartı da...
Mecbur değilseniz Victus 15 almayın. Victus 16 ile aralarında dağ gibi fark var.
1731502328
Fiyat güzel ama tek SSD soketi var bilginiz olsun. Büyük...
Ben de kesinlikle katılıyorum. Sıvı metal ile riske girmenize gerek yok. Piyasadaki mx-4, mx-6, hyrdronaut, kryonaut.... vs kullanırsanız çok yüksek ihtimal...
Hocam laptoplarda sıvı metal fabrika çıkışı değilse akma ihtimali yüksek oluyor bence hiç o topa girme mx6 işini görür. İllaha sıvı metal yapmak istiyorum...
Valla sorun kesin şu diyemedim ve denenecek çok şey var. Discord eklerseniz uygun bir zamanda anydesk ile yardımcı olurum. Çünkü biraz kronik sorunları olan...