990 PRO da iyidir ama bence gereksiz pahalı. 1TB fiyatına 2TB modeller var. Şahsen şu anki fiyatlarını düşünürsek fury renegade alırdım. Hız konusunda...
Yani ram özelliklerine bakıldığında uyumlu çalışması beklenen durum. En çok tercih edilen RAM modellerinden biri.
SSD hızlarına da yavaş demişsiniz ama ne...
Hocam bir yerde okudum. Siyah ekrandayken CRTL+ALT+DEL yaptıktan sonra ESC basın denmiş. Diğer bir seçenek de otomatik kurtarma. O da Win+Ctrl+Shift+B...
+1 diye bağırmak istiyorum :D PTM7950 zaten çözecektir, sıvı metale bulaşmasına gerek bile kalmaz diye düşünüyorum.
@hakankert16 dostum bu uyarıyı bence...
PTM7950 alıyorsun güzelce uyguluyorsun fanları temizliyorsun. Çözüm olmazsa sıvı metal macun için videolar izle ve geçiş yap. Anlamıyorsan profesyonel...
evet hocam sadece merakımı gidereyim dedim iş yapar mı diye ama işlemcide zayıf falan kalıyormuş sanırım çocuk bu aralar oyunu da bıraktı ama üni ortamı kyk...
Hocam o zaman bence satın gitsin. Paranızı başka yollarla değerlendirin. Daha sonra ihtiyaç olduğunda bir yol düşünürsünüz. Çünkü güncel oyunları oynamak...
Hocam, ben ikinci el piyasasına pek hakim değilim. O nedenle bir alternatif öneremeyeceğim ancak kardeşinizin bu laptop'ı kullanım amacını açıklarsanız, en...
Hocam olay örgünüzü doğru mu anlamışım teyit etmek için yazıyorum:
Uygun fiyata, kozmetiği de iyi durumdaki bir HP laptop aldınız. Alma amacınız al/sat...
Hocam çok güzel öneriler almışsınız, öneride bulunan arkadaşın emeğine sağlık. Bunlara ek bir bilgilendirmem olacaktı:
- Kingston NV3 modeli hızı iyi olsa...
Özellikleri ile beraber kendimce öncelik sıralamasına koyarak yazdım. Bu ürünlerin hepsi taşınabilir kullanım için fazlasıyla performansa sahip. O nedenle...
İstediğiniz m.2 ssd modelini bu ürüne takıp kullanabilirsiniz: https://amzn.eu/d/1nvFjHb
Saniyede 10Gbps okuma, 8Gbps yazma değerleri elde edebiliyorsunuz...
Ram yükseltmek mantıklı ama ssd halihazırda varmış. Depolama miktarını yeterli buluyorsanız yükseltmenize gerek yok. Bir de ryzen mobil işlemciler 4000...