Hocam belli ki cihazı uzun zamandır kullanıyorsunuz. 6 ayda bir bakım yaptırmanız çok iyi olmuş ama en son ne zaman format attınız? Sistem dengesizliğinin...
Lenovo için doğrudan BIOS üzerinden ayarı olabilir "undervolt protection" disable, "overclocking feature" enable olması gerek. Bendeki DELL için harici usb...
Bende T7 v20.3 vardı, ondaki kontrol merkezi sürümünde seçili performans modunun gelişmiş ayarlarında PL1 ve PL2 ayarları vardı. Bunları 45w yapmak amaca...
Doğrudur hocam. Model numaranız: Dell 991XP75. Ben arattığımda orjinal ürün satan birini bulamadım. Muhtemelen yan sanayi ürünler satılıyor. Eski laptop ise...
-Diagnose yapmak pek mümkün değil ama sıcaklık testi yaparken maksimum cpu core frekans değerlerini de not almanızı öneririm. Belki sıcaklıklar değişmedi...
Rica ederim hocam. Şöyle bir detay daha vereyim olayı desteklemek adına. Benim laptopdaki işlemci 13650hx ve max 4800MHz destekliyor. Ben daha uyguna...
Hocam tam anladım mı emin değilim ama şunları denemediyseniz bir deneyin diye yazıyorum:
- Armoury crate yazılımında ekran kartı modu "ECO" seçili olursa...