Selam arkadaşlar ben çinden samsung s25 aldım amma rom a fikir yermedim play marketi apk gibi yükledim gayet iyi çalışıyor amma bazı programlar "yaşadıgın ülkede bu program desteklenmiyor " hatasıyla karşlaşıyorum. Ancak Azerbaycandan aldıgım samsung s22 de bu problem yok . Ne yapa bilirim ...
Ya arkadaşlar ben azərbaycanda yaşıyorum fatura keyfimden istemiyorum ki, almalı olsam gümrük talep ediyor . Deyeçeksenizki azərbaycanda niye almıyorsunus?. Çünki azərbaycanda fiyatlar çok yüksek
Merhaba dostlar. Ben pc ni yandırdıkda d6 hatası veriyor neden ola bilir?
Bir Çox yerlere apardım bana söylediler ki driver yenilemelisiniz , bios batareyasını degişdirmesin sıfırlamalısan ben hepsini yapdım ancaq bu sorun gitmedi. Lütfən bana yardımcı olun
Ana kart: asrock z68 Extreme3 gen3...
Merhaba dostlar. Ben pc ni yandırdıkda d6 və b2 hatası veriyor neden ola bilir?
Bir Çox yerlere apardım bana söylediler ki driver yenilemelisiniz , bios batareyasını degişdirmesin sıfırlamalısan ben hepsini yapdım ancaq bu sorun gitmedi. Lütfən bana yardımcı olun
Ana kart: asrock z68 Extreme3...
Merhaba dostlar. Ben pc ni yandırdıkda d6 və b2 hatası veriyor neden ola bilir?
Merhaba dostlar. Ben pc ni yandırdıkda b6 və b2 hatası veriyor neden ola bilir?