akü almam gerek ve uygun fiyat akü buldum. tofaş SL 1992 model araca 90 amperlık akü montajı uygunmudur ve sarj dinomosu yeterlı sarj edebilir mi ? tofaşcı arkdaşlar yardımcı olabılır mı ?
merhabalar dislerimde mine hipolazisi denen bir hastalik var. yillardir kanal tedavisi veya dolgu yaptiriyorum. antalyada yasiyorum akdeniz universitesi dis hekimligi bolumunde tedavilerimi oldum ve zirkonyum kaplama icin tedaviye basladik agzimda gecici kaplama var ve hic memnun degilim ve...
zaten uzun yillar once belki 5 yil once mediamarkta indirimde iken almistim 1050W yillarca gotursun diye ama iste 80 gold sertifikasi oldugu icin guvenmistim ama suan suphelenmiyor degilimi bro siteye bi bakayim tesekkurler
psu nun gucunun yetıp yetmedıgını nasıl bılırım ornegın 1050 yerıne 600 wat olsa sıstem kapanır mı ?
daha oncede arkdaism bu macunbu kullanmis acip baktigimizda hic akmamisti
1743794193
ekran kartinin bi anda 20 derece sicaklik arttirmasi normal midir normalde oyun acilinca 1 veya 2 ser...
merhabalar ekran kartım gıgabyte 3080 10gb versıyonu termal macunlar yenı degıstı bosta calısırken bıle 50 den asagıya dusmuyor pubg de 85 den asagıya nadıren dusuyor frısby 80 bronz setrıfıkalı 1050 W psu var acaba bununla ılgısı olabılır mı arkdasımdan 3070tı odunc aldım normal calısıyor...
Öyle reis euro uçuyor ben su yüzden yunanistan istedim her gördüğüm Türk yunanistan da adalarda tatildeydi ondan düşündüm yani kolay vize verirler diye
Yunanistan icin antalyaya yakin bir sikret üzerinden basvuru yapılıyor o yüzden yunanistan üzerinden başvurayım diyorum ben , yeşil pasaportlh olduğun için şanslısın