bence de mantıklı olan o lakin araştırdığımda bir çok kişi kutudan çıkan dönüştürücü ile bağlantı yapmış tek 16 pin kabloyu kullanan görmedim hiç.
Ayrıca mesela 850w tam moduler bir psu almak istiyorum anakartta 2 adet 8 pin yuva var e ekran kartına dönüştürücü kullanırsam 3 tane 8 pin yuva da...
Arkadaşlar herkese selam,
Sapphire rx9070xt nitro+ modeli ekran kartı için psu bakıyorum ve fakat kafamı karıştıran bir konu var.
Şimdi bu ekran kartı için sanırım yeni soket tipi kullanılmış ve kutu içinden bir dönüştürücü kablo çıkmakta. Psuya bu dönüştürücü ile bağlamak mı mantıklı yoksa yeni...
arkadaşlar ryzen 7 9800x3d işlemci ile kombinleyeceğim palit marka rtx4080 super ilerde sorun cıkarır mı bana psu olarak fps 1000w 80+ gold modüler psu kullanacağım palit yerine msi asus gigabyte falan mı almak daha mantıklı olur
örneğin palit alsam sıcaklık değerleri beni üzer mi veya...
hocam ben daha almadım kararsızım hala bu işlemci şimdilik işimi görüyor zaten fifa cs2 falan oynuyorum fazlasıyla yetiyor ama dediğiniz gibi pubg de bende darboğaz yedim 3080 ile 1080p de 120 fps alıyorum takılmalar oluyor 2k oynamak lazım demekki am5 geçmek te cok mantıklı özellikle ryzen 5...
tamamdır teşekkür ederim fikir için bana da 4080supere 10k fazla vermek mantıksız gelmişti zaten 4070 ti super ile de 2k 4k da başka oyunlarda üzüleceğimi sanmıyorum 4070ti super de karar kılınmıştır
hocam siteye gittiğim zaman parola falan diyor sistemi göremiyorum
1731194251
1731194474
tamam gördüm hocam sistemi işlemciyi değişince 67 ye geliyor güzel fiyat ama ryzen 7 9800x3d olsun istiyorum birde 4070ti super ile alırsam eğer monitör için de şunu düşünüyorum
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
cs2 yi low ayarlarda 4:3 1280x960 oynuyorum bu ayarlarda darboğaz yer miyim hangi ekran kartı ile darboğaz sorunum olmaz hangisini almak daha mantıklı tavsiyelerinizi bekliyorum örnek olarakta 2 tane pc adresi paylaşıyorum arada 10k fiyat oynuyor
bu...
Arkadaşlar 85-90k bütçem var rtx 4080super ekran kartı ve ryzen 7 7800x3d veya ryzen 7 9800x3d işlemcili bir sistem önerebilirseniz sevinirim
1731154033
https://www.gamegaraj.com/urun/rock-7a-rtx4080-super/ bu sistem alınır mı
buna bende katılıyorum
1730885416
garanti aslında cok onemli etken değil 10 yıl uzasa ne olur ben garanti bittikten sonra yetkili servisine tonla para vermem muhtemelen bu bir ikincisi ampul bozulur garanti dışı derler şanzıman bozulur garanti dışı derler ne garantiye giriyor belki motorla...
İstanbuldayım 2024 modellerinde dediğiniz donanım farkları yok artık inceledim hepsinde hız sabitleme capısma onleme vs var yeni gelen yasa sayesinde ama combo da düşünebilirim galeriden alma konusunda haklısınız muhtemelen beklemiş araç bana erkenden muayene derdi cıkaracaktır. yorumunuz için...
rifter allure paket bayi de 1.175 e fiyat aldım gri renk
yeşil rengini galeride 1.185 e buldum
berlingo nun orta paketini rifter allure paket almak daha mantıklı geliyor aralarında cok fiyat farkı yok ama en dolu paketlerinde riftera 1.385
berlingoya 1.290 civarı fiyat söylüyorlar
yani ben...
caddy cok güzel fakat hem fiyatı hem bakım servis maaliyeti hemde 2.0 olması sebebiyle tercih etmiyorum maalesef yoksa cok güzel araç connect için bir şey diyemeyeceğim
1730882855
evet proace 2.el i durgunmuş bende ondan dolayı çekindim ama toyota japondur başın ağrımaz derler lakin bu araçların...
Arkadaşlar merhaba
2024 model hafif ticari araç bakıyorum ve peugeot rifter allure paket hoşuma gitti özellikle yeşil rengi tabi rakiplerine göre fiyatı biraz daha pahalı ve üzerine biraz daha koyup rakip modellerin en dolusunu almak mümkün. sizce hangisini tercih etmeliyim veya bu araçlarla...