vasifsizpand isimli üyenin son içerikleri

1. V

4 Bin TL %100 Klavye Önerisi

Evet son noktaya geldiğimizde iki seçenek var şu an. Aula F108 pro mu yoksa Attack Shark X98 pro mu sizce?
  2. V

X98 pro hakkındaki yorumunuz ne olur hocam
  3. V

Hocam peki F99 pro mu yoksa Attack shark x98 pro mu hangisi daha iyidir? Daha hızlı elime ulaşması açısından x98 alsam mı acaba diye düşünüyorum da bilemedim.
  4. V

Numpad+Lcd Rgb mekanik klavye önerisi lazım

Valla hocam ya. Ben de çok kullanıyorum numpadi solid vs program kullanırken çok kullanıyorum özellikle o yüzden numpadsiz alamam yani :D
  5. V

530tl mekanik klavye alınır mı torima tk05

kanka temudan her alışverişte pay mı alıyosun herkese bunu önermenin başka açıklaması yok fjdısfasdfdsafas tamam fiyatı kalitesi çok iyi bu arada ona lafım yok ama kriterlerine uyan uymayan herkese önermişsin fdsafdsfdas
  6. V

Numpad+Lcd Rgb mekanik klavye önerisi lazım

İnşallah biri öneri yapar ben de numpadli klavye arıyorum
  7. V

500-1200 TL arası klavye önerisi

Parası kesinlikle bedava ona lafım yok da ne biliyim ingilizce klavye
  8. V

Neden herkes bunu öneriyo çıldırıcam
  9. V

Arkadaşlar 500-1200 civarında klavye önerebilir misiniz? Baktığımda çoğu kişi F75 öneriyor ama ben numlock kısmını kullanmayı seviyorum yani tam klavye istiyorum. Bazıları Gamebooster G4 Pulsefire önerdi ama size sormak istedim.
  10. V

Topladığım sisteme kasa, psu önerisi

Hocam ekran kartına artık karar verdim gibi duruyor 7800 xt alıcam da. Şu an işlemci anakart mevzusunda sıkıntıdayım. Sen hazır sistem atmıştın ama direkt alabilecek bi gücüm yok o yüzden ayrı ayrı toplamak zorundayım. İşlemci konusunda R5 7600- R7 7700- R5 7600X- R5 7500F- bunlardan birini mi...
  11. V

Hocam bu sistemi görmüştüm fakat tek tek toplayınca pahalıya geliyor.
  12. V

Kanka biliyorm tabii ki kafadan atmadığını ben de baktım hepsine zaten bi kaç gündür araştırıyorum full. 7900gre o sitede var sadece ve taksitle alırken peşin fiyatına almak istiyorum o da orda olmuyor.
  13. V

belirli bir bütçem yok fakat monitörsüz 50-53 falan tutsa fena olmaz
  14. V

Hocam 7900gre piyasada yok o yüzden onu geçebiliriz. Şu an da monitöre o kadar para vermek istemiyorum ileride artırabilirim onu.
  15. V

Hocam 7900greye ben de baktım fakat internet sitelerinde çok fazla bulunmuyor onun için bıraktım. Ekran kartı konusunda ben okayim 7800 xtye. işlemci konusunda performanslarına baktığımda R5 7500F çok diğerlerine göre geride kalıyor. (R5 7600 ve R7 7700e göre) R5 7600X e ne diyosun peki? Monitör...
Geri