termal macunun ile alakalı. bende kullandım o işlemciyi. inanılmaz serin çalıştırdım dümen bir soğutucu ile. şu an o bahsettiğim soğutucum boşta. ücretsiz gönderebilirim kargoyu karşılayacaksn. 60 derece üstü görmedim ben. şu an 120mm lik sıvı soğutucu ile kullanılıyor evde. boşta 35 derece...
Selamlar abilerim ve kardeşlerim. 9070XT ye geçeceğim. Anakart ve İşlemci önerilerinizi merak ediyorum. Cooler Master GX 650W ile besleyeceğim. Önerilerinizin hepsine açığım. Bütçeyi minimum ya da ortalamada tutmak istiyorum.
Düzenleme: 1080P olarak kullanacağım. İleride 2K ya geçme planım var.
Monster kullanıyorum. Sıcaklık değerlerine alıştım artık ama malum yaz ayı çok sıcak geçtiği için biraz daha yüksek değerler alıyorum.
Tavsiye edebileceğiniz en iyi termal macun nedir ? Kendim süreceğim. Şimdiden teşekkür ederim
3050 Ti'lı bi Laptopım var. Ekran kartı iyi hoş güzel ama 4GB VRAM olması çok yoruyor. İstediğin oyunu oynarsın evet ama bir yerden sonra dikkat etmen gerekecek. Çünkü VRAM yetersiz uyarısı alacağın oyun çok olacak. En iyisi 3060 lı bir laptop alman tavsiyemdir. 6 GB VRAM işini gayet görür...
Laptopumu değiştirmek istiyorum ama çok fazla bi fiyat farkı olmadan. Yardımcı olur musunuz ?
Bilgisayarım:
--------------------------------------------------
Monster Abra A7 V13.2
Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 45W
nVIDIA® GeForce® RTX3050 TI Max-Performance 85W 4GB GDDR6 128-Bit DX12
16GB...
Agalar Selam, Monster Abra A7 v13.2 kullanıyorum. Bunu satıp 24k ya kadar RTX 40 serisi veya RTX 3060-3080 arası Laptop arıyorum kullandığınız veya önerdiğiniz bir şey var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cihazım:
-Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H
-nVIDIA® GeForce® RTX3050 TI...
Açıkçası modem ve altyapı durumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Adıyamandaki evimde Türk Telekom 100 mbps kullanıyordum. Pingim 14-16 arası sabitti. Şu an Konyadaki evdeyim ve Türknet kullanıyorum,50mbps destekliyor burası da ve pingim 21 sabit. İki internet için de sonuna kadar kullanıyordum...
NVIDIA nın denetim masasından oyunu yüksek performans için seçebilirsin. Ama çok farketmez. Oyun işlemci tabanlı oyun olduğu için belli fpslere çıkıyor. Bir yerde işlemciyi oyun için kısıtlıyor zaten. Bende iyi bir pc kullanıyorum 144 FPS sabit kullanıyorum ona rağmen ara ara düşüp...
Furmark Testi yaptım. Değerlerin iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum. Bilen biri yorum yapabilir mi acaba ?
Cihaz: Monster Abra A7 v13.2
-RTX3050Ti
-Intel i5 11-400 H
A
Arkadaşım da aynı olayı yaşadı. (Abra A7 v12 serisi kullanıyordu) Servise gönderip sorunu çözülmüştü. O sesin de kaynağı Anakart ile alakalı diye biliyorum.