vateurence isimli üyenin son içerikleri

1. V

Çözüldü✓ INNO3D RTX 5070 Ti fan dönmeme ve ekran gidip gelme sorunları

Satıcı ile iletişime geçerek iade işlemi başlattım. Ekran kartı satıcıya ulaştıktan 1 gün sonra ürünün hatalı olduğu anlaşıldı ve iade işlemini onayladı. Ekstra Bilgi: Ekran kartının programlarda 2 fan gözükmesini sebebi 2 adet fanın tek soketle, diğer fanın ayrı bir soketle bağlantı...
  2. V

Furmark testini gerçekleştirdim. Ekran kartı sıcaklığı 77 dereceye çıktı. Fan0 ve fan1 kullanımı %65lerde gözüküyordu. Rpm değeri fan1'de gözüküyordu ve fan0'da 0 rpm değeri gözüküyor. Görüntü kesilme durumunu da DDU ile sürücüyü kaldırıp 591.86 sürümünü kurarak düzelttim. Kartı değişim için...
  3. V

29 Mart 2026 tarihinde n11 sitesi üzerinden Inno3D 5070Ti ekran kartı satın aldım. İlk başlarda herhangi bir sorun yok gibiydi. Fakat bugün bir şey fark ettim. Ekran kartı 3 fanlı model olmasına rağmen sadece iki fanı dönüyordu. Inno3D TunelT ve MSI Afterburner programından fanları manuel olarak...
  4. V

FC24 Oyununda Fps Drop Sıkıntısı

Oyunda optimizasyon sorunu olduğunu bende biliyorum fakat yukarıda da belirttiğim gibi 2 laptop ile denedim onlarda böyle bir sıkıntı yok. Tabiri caizse laptoplar takır takır oynatıyor.
  5. V

FC24 Oyununda Fps Drop Sıkıntısı

Fc24 oyununda maç atarken (Squad Battles yada online olması farketmiyor) anlık fps droplar meydana geliyor. İnternetten araştırıp bulduğum çözümler ise ne yazık ki etkili olmadı. Tüm sürücülerim güncel. İşin ilginç kısmı evde 2 laptop daha var ve laptopların özellikleri benim bilgisayarımdan...
Geri