Dostum eğer hep 95 derecenin üstünde seyrediyor ise ben olsam geri iade ederdim hem de başka marka laptoplara yönelirdim. Mesela bendede işlemci ısınıyor ama işlemci fanımda sıkıntı olmasına rağmen en yüksek 95 dereceyi fln görüyorum altını kaldırırsam 90 nın üstüne çıkmıyor. (bf 1 ultra ayarlarda)
Hp laptoplarda zaten ısınma sorunu var ama sıcaklık değerin anormal derecede değişik laptopun altını hafif kaldırırsan rahat bir şekilde hava akımı olur ve baya fark eder diye düşünüyorum.
acer nitro 5 kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama tabii ki her laptopta olduğu gibi oyuna girince fan sesi oluyor. (7100 rpm hızda dönebiliyor fanlar son hıza alınca)Soğutması iyi ama işte dezavantajı fan sesi yapması günlük kullanımda sessiz.
i512500h + 3060 140w ekran kartı var bu model...
Arkadaşlar kyk yurtlarında duvardaki internet kablosu girişinden kablolu bir şekilde bilgisayarıma taksam internet alabilir miyim bazı yerlerde bu kullanım kalktı diyor? Cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar.
tyt matematik: ilyas güneş /Mert hoca/bıyklı matematik(bıyıklı matematik tyt sini dinlemedim çünkü tyt matematiğim bittikden sonra keşfettim hocayı bi bakarsın büyük ihtimal iyidir.)
ayt matematik: kesinlikle bıyıklı matematik selim hoca çok kral adamdır :d(onlarca hocadan dinledim şu lanet...
evet arkadaşlar konu başlıkta gördüğünüz gibi yeni bir laptop aldım tek sıkıntım bu normal kullanırken sıkıntı yok ama oyunlara girince fan 4500-5000 (gta5-fh4)rpm e kadar yer yer çıkıyor ve gerçekten bayağı ses yapıyor yorumlarınızı bekliyorum.
1663324401
up benim için önemli!!!
usta sende oyunlarda fps değerlerine bakıp karşılaştırırsan iyi olur hem aynı pc bir sıkıntı var mı öğrenmiş oluruz. oyundayken elini klavyeye tutunca senin elinde hafif bir titreme oluyor mu? Ama fazla değil.
1663246750
birde bataryası bozuk çıkınca demişsin batarya dayanmıyor muydu sorunu neydi?
bende geçen sene üniversite sınavına hazırlanmıştım ve meslek lisesindeydim ayt matematik netimi sıfırdan 20 25 li netlere çıkardım ve bunun tek nedeni var oda youtube bu net değeri bazı arkadaşlara az gelebilir ama 0 dan buraya geldim ve şuan makine mühendisliğini kazandım dostum kesinlike...
Evet arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.
bu sene üniversiteye yerleştim ve artık bir laptopa ihtiyacım vardı aslında elimde bir laptop vardı ama tasarım programlarını bile zor açıyordu ve sürekli ssd takmama rağmen donuyordu ve ekran kartı çipi arızalıydı. (merak edenler için dell...
arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi laptopımın soğutmasında sıkıntı yok gta 5 yüksek ayarlarda aynı şekilde fh4 de işlemci ısım 80 in üzerine çıkmıyor ama fan sesi gerçekten rahatsız edici bu tüm oyuncu laptoplarında var mı?
laptopta internette gezinirken fan rahatsız etmiyor ama oyunlarda...