Şişir indir yapıyorlar zaten. Bunu anlamanın en basit yolu var cimri,akakçe gibi yerlerden ve diğer satış yapan hepsiburada,n11 gibi vs kıyaslama yapacaksın ki indirim yapmışlar mı yoksa şişirip fiyatı indirim yapmış gibi normal fiyatamı koymuşlar anlayacaksın.
Şişir indir yapıp insanları enayi yerine koyuyorlarsa zaten fiyat analizi yapmadan almıyoruz i almayın. O zaman bak bakalım şişir indirleri ellerinde nasıl patlıyor
Bu dünyada onurum haysiyetim her şeyden daha üstündür. Hepsiburada şuan gene 4.2k yapsa almam çünkü gözümde ucuz ürüne çok alım oldugunu görünce uyanıklık yapıp iptal ediyorlar yanlış fiyatlandırma diye tamamen yalan ve dolan ardından daha çok kar elde edebilmek için yüksek fiyata tekrar...
Aynı adrese aldıysan farklı hesapdan aldığını zaten fark edecekler ki :) en mantıklısı en azından 1 hesap ile alki desinler dürüst biri en azından tek hesapdan almış
1727946310
Bence yeni bir ürün olduğu için tüm özellikleri tam olarak listelenmemiş.
Kardeş bıktırdın be boş beleş çok demagoji yapıyorsun, benimkini iptal etsin sen alda kurtulalım. Yorum yapmak için yorum yapıyorsun bu çekememezliğin sonu hiç iyi değil biraz daha zorlarsan engeli yiyeceksin tarafımca.
İptal ederlersede kendileri bilir paramı alırım. Kampanyalar bitmez der geçer hepsiburada'dan alış veriş yaparken 1 değil 10 kez düşünürüm. Sende haklısın sütten dili yanan yogurdu bile üfleyerek yer. Benim başıma böyle bir şey gelmediği için yaptım bu yorumu o zaman umarım iptal etmezler ben...
Aynı ip den birden fazla hesap ile girilip yada aynı adrese birden fazla hesap ile birden fazla ürün alınıp suistimal edilmediği müddetçe ne iptal ederler nede kargonu yoldan çekerler. Kardeşim bu adam bana hesap başı max 3 adet alabiliyorsun diye kuralı kendi politikalarına dayanarak verdimi...
Kardeşim ben hepsiburadayı 8 9 yıldan fazladır kullanırım. İstisnai durumlar dışında iptal olmadı satın aldığım ürün iptal edilmediği takdirde sana ss alıcam susup cevap bile veremeyeceksin.
Evet kardeşim haklısın. Ben bu tür kampanyalar ile 5 adet ürün bile aldığım oldu gönderdi. Sana zaten ürün limiti veren hepsi burada bu üründen atıyorum max 2 adet alabilirsin diyen. Bunun sınırı aşılmadığı müddetçe kurallar dahilinde sana verilen limit kadar alabilirsin ve gönderilir. Burada...
Kardeşim yasadışı bir yerden alınmış gibi inş gelir filan diyip üzülüyorsunuz. Lakin satıcı Hepsiburada ve tamamen yasal ve kendi yasal paranız ile aldığınız ürün hepsi burada ekibi yanlış fiyat çekmediyse kesinlikle gelir.