eğer 450sr ın 10k kilometreyi geçmiş kullanıcısı varsa sıkıntı çıkarmadı diyorsa tekrar radarıma alabilirim önerin için teşekkür ederim fakat şuan pek ilgimi çeken bir firma değil CFMoto
Arkadaşlar çok yakın bir zamanda kendi motorumu sattım ve daha yüksek cc bir motor bakıyorum. Bildiğimiz markaların Yamaha,Honda gibi markaların motorları fazla pahalıya kaçıyor bu nedenden dolayı çin piyasasınada göz gezdirmeye başladım ve ilgilimi çeken bir marka buldum ''Voge'' birçok...
Steam'dan Forza Horizon 4 oynamaya çalışıyorum fakat uygulama açılmadan gelen yükleme ekranı geliyor sonrası yok ayrıca yetmezmiş gibi sanki bilgisayar daha önce oyun açamıyormuş gibi gidip gelmeye başlıyor siyah ekran veriyor oyun dosyalarımı doğruladım bir sıkıntı göstermiyor ekstra bir...
Açıkçası fps oyunlar için çok yüksek bir çözünürlük seçmişsin
1738342892
1920x1080 bir monitör senin işini daha çok görür mümkün ise curved yerine flat screen tercih etmende fayda var
Problem kablondan dolayı olabilir , kablon hdmi ise maksimum 140 veya 165hz kullanabilirsin diye biliyorum üstünü display port ile kullanabiliyorsun fakat hdmi kablon yanlış bilmiyor isem 2.0 ise monitör ayarlarından overclock özelliğini açıp hdmi ile 180 hzde kullanabilirsin