vectorflix isimli üyenin son içerikleri

1. V

Vatan Bilgisayar'dan hangi RTX 4060 sistem alınmalı?

Çok teşekkür ederim, o zaman Thermaltake yapıp alıyorum. Tekrar sağ olun.
  2. V

Cahilliğimin kusuruna bakmayın, olayı yanlış anlamışım. Bu durumda, önerebileceğiniz PSU marka ve modelleri var mıdır? Bu da son sorum olsun.
  3. V

Kusura bakmayın, yine rahatsız ediyorum ama özelleştirmelere bakarken UPS ekleyebildiğimizi gördüm. 1500 lira farkla FSP Vpro Serisi 650VA Line-Interactive UPS modelini ekleyebiliyoruz. Bu model, elektrik dalgalanmalarını önlüyor ve elektrik kesildiğinde batarya gibi çalışarak bilgisayara zarar...
  4. V

Tamamdır, yardımlarınız için teşekkür ederim.
  5. V

2. sistemdeki kasa özelleştirmelerinden birini seçsek, PSU yine kötü mü olur? Fazla bilgim yok, şimdi alırsam elimde kalır diye korkuyorum. Daha iyileri çıkıyor dediniz, fakat fiyatlar artarsa bunları ileride aramaz mıyız? 1727533089 Bakmam için bir link paylaşabilir misiniz?
  6. V

Herkese merhaba, Hazır bir sistem almaya karar verdim ve aşağıda linklerini verdiğim sistemler arasında kararsız kaldım. Vatan Bilgisayar'dan alma sebebim, 12 ay taksitle alacağım için diğer sitelere göre daha az anaparanın üstüne ekleyip taksit yapabiliyor olmam. Özellikle Kuveyt Türk kartına...
Geri