evet o mühim değil. Bu SSD'yi asıl M2 slot yerine takacağım eski M2 SSD'ye bu yukarıdaki SSD dönüştürücüne takacağım. Zaten Yeni aldığım m2 ssd ye sıfırdan işletim sistemi kurup orada çalışacağımdan hız konusundan yana derdim olmayacak eskisi depolama alanı gibi olacak
anladım. Teşekkür ederim. Bundan alırım o zaman. Yine de kesin bir emin olmak istiyorum. Benim elimdeki SSD bu. Yukarıdaki linkteki ürüne uygun olur değil mi? Çok anlamıyorum bu konuları maalesef...
M2 Dönüştürücü almak istiyorum fakat ürünün anakartıma uygun mu emin olamadım. Özellikle üründeki o demir kısmı kafamı karıştırdı buraya uygun takılır mı diye.
Edit: alternatif ürün önerisine de açığım
Ürün...
Rdr2 yi ultra da açan kartınız varsa gta 6 muhtemelen açacaktır ama burada kart dan çok işlemci önemli olacak. Zira rdr2 haritası ova dağ taş olduğundan boş fakat gta 6 da şehirler daha yoğun olacağı için bayağı bir işlemciyi tüketecek
8 aydır 3060ti kullanıyorum. Harika kart. 1080p de ultrada açamayacağı oyun yok. 2k da da güzel kart. Paran varsa tabi 4 bin serileri tercih edebilirsin
Sinematik izlemek sıkıcı demiyorum oyun sinematik izlemekten ibaret oyun mu film mi belli değil. Örnek veriyorum cyberpunk da sinematik neredeyse yok çünkü sinematiklik anlatımı içeride kendinde bırakıyor ve diyaloglarınla sen hikayeye yön verebiliyorsun. Bu basit bir örnekti baldurs gate 3 gibi...
Sen niye rdr2 sevmeyenlere gta sunuyorsun aynı firmanın oyunu zaten :D gta nın açık dünyası boş boş araba sürmek ise rdr2 nin ki at sürmek. Fast travel olduğunu söylemişsin bir çok görev uzun at sürmekten ibaret ve fast travel kullanamıyorsun. Rdr2 gta dan farkı yok sinematik izlet, tüm...