vedobaba58 isimli üyenin son içerikleri

1. V

ONLİNE İHALE SİSTEMİ VE DAHA FAZLASI İÇİN DESTEK

aslında hedeflediğimiz şeylerden birisi ihale içerisindeki torpil sistemini bitirmek ve türkiye içerisinde bulunan kazık olarak nitelendirdiğimiz serbest piyasa kavramını şeffaf ve güvenilir hale getirmek
  2. V

açıkçası bu bahsettiğim sistematik ile ilerleyen bir internet sayfası veya mobil bir uygulama yok sahibinden veya armut tarzı siteler üstü kapalı şekilde ilerliyorlar bizim burdaki ayrıcalığımız diğerlerine nazaran daha şeffaf bir şekilde ve güvenilir bir şekilde ilerlemek olacaktır onun dışında...
  3. V

çok teşekkürler iyi günler diliyorum
  4. V

çok teşekkür ederim desteğiniz için geliştirilebilir bir fikriniz olursa daima burdayım
  5. V

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABALAR İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM AKLIMDA DEVASA BİR PROJE MEVCUT PEK PAYLAŞMAK İSTEMİYORUM AMA BURDAN BİRİSİNİN FİKİR ÇALACAĞINI ÇOK DÜŞÜNMÜYORUM O YÜZDEN SİZLERDEN AKIL ALMAK İSTEDİM AMACIM SAHİBİNDEN SİTESİ YEMEK SEPETİ ARMUT GİBİ ONLİNE SİTELERİN ALT YAPILARINI KULLANARAK...
  6. V

Çözüldü✓ ACİL FİYAT PERFORMANS MOUSE PAD SİYAH TASARIMLI

Teşekkürler umarım güzel olur kullanım olarakta dekor olarakta mousemi alta koyuyorum bakmak isterseniz diye
  7. V

Bence de güzel duruyor bende beğendim muhtemelen bunu alacağım
  8. V

Klasse gou speed üzerine mi hocam ve yapısı nasıl 1775051693 Tamamdır hocam değerlendireceğim teşekkürler
  9. V

Kensei katana modeli mi yoksa tanto edition mu hangisi sizce
  10. V

Arkadaşlar mousem wraith w1 freestyle modeli oldukça hafif ama güzel bir mousepad alamadım stok gelmediği için önereceğiniz fp mousepad var mıdır speed ve control odaklı 50x50 veya 48x50 olabilir tam boy istemiyorum xxl tarzı üstünde güzel bir tasarımda olursa tadından yenmez tavsiyelerinizi...
  11. V

Yardım Ekran Kartını Dik Takmak istiyorum

Hocam birde ben ekran kartını sabitleyemedim onu nasıl yapacağım yani vida yuvalarını göremiyorum 1774893493 1774893504 Bu şekilde duruyor arkadan neden böyle
  12. V

Hayır maalesef yok ama almayı düşünüyorum bir problem olmayacaksa
  13. V

Herhangi bir zararı olur mu acaba
  14. V

peki kasamda o özellik var mı nerden anlayacağım acaba
  15. V

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bir sorum var ekran kartını dik taktığımızda fps düşüşü ve performans kaybı yaşar mıyım acaba ve kasam buna uyumlu mu bilmiyorum kasamın markası gamepower warcry selseı ıncıhesaptan almıştım kasam buna uyumlu ise nasıl yapacağım veya uyumlu değilse bunun için...
Geri