Veeqp isimli üyenin son içerikleri

1. V

Alt Tab atınca kapanıyor

kapandı pc bu arada 1773604237 bir tane uyarı var burda diğerleri bilgi
  2. V

Alt Tab atınca kapanıyor

ksuura bakmayın o r6ymış bunda oldu ama r6 da olmuyor mesela bide direkt kapanıyor
  3. V

Alt Tab atınca kapanıyor

5b aydır 60 hz kullanıyordum 0 skıntıydı
  4. V

Alt Tab atınca kapanıyor

özellikle onalrda oluyor 1773603525 oyunları kenarlıksız pencerede oynaYINCA 60 HZ SABİTLENDİĞİ VE BİR ÇOĞUNDA 4 :3 OYNUYORUM ONU DEĞİŞTİRİYOR DİYE DENEMEDİM
  5. V

Alt Tab atınca kapanıyor

h7 flow
  6. V

Alt Tab atınca kapanıyor

ne yazık ki hayır belki faturalardan bulabilirim bir dakika 1773603178 nzxt kasalarda yapışık psu mu vardır sizce
  7. V

Alt Tab atınca kapanıyor

1773603026 bu gözüküyor maksimum
  8. V

Alt Tab atınca kapanıyor

kasanın çok kör noktasında kalıyort yoksa açıp bakıcam hocam
  9. V

Alt Tab atınca kapanıyor

nerden bakabilirim ona onu hatırlamıorum
  10. V

Çözüldü✓ Yanlış site

yanlış siteye atmışım kusura bakmayın
  11. V

Alt Tab atınca kapanıyor

merhabalar elimde 7800xt 7800x3d 32ram ve x870 eagle wifi7 anakart var mönitör 300 hz asus bir mönitor oyun oynarken alt tab atınca kapanıyor direkt pc bazen yapıyor bazen yapmıyor ama genel olarak yapıyor sistemde bi ara ekran kartı güncellemesi diye kafayı yemişti ve amd yi silip geri...
  12. V

X870 eagle wifi7 Bluetooth yardım

Yeni bilgisayar aldım anakartım x870 eagle wifi7 arada bir kafam ağrıyor kulaklıktan kaynaklı telefonun Bluetooth kulaklığını kullanmak istiyorum fakat Bluetooth özelliğini açtığımda bilgisayardan new Devices diyerek sürekli arama yapıyor ve hiç bir cihaz bulamıyor ve aramaya devam ediyor...
  13. V

Claw grip Öneri 4.5k bütçe

onu bende biliyorum hocam shape mantiginda soruyorum kalite hakkinda soruyorum kronik sorun var mi mantiginda soruyorum 1749725358 atk a9 dusunuyordum bu sorunlar var midir sizce tekrar
  14. V

Mouse pad için yardım ve öneri max 2k

Yaşamam yani tamamdır
  15. V

Claw grip Öneri 4.5k bütçe

Hocam atk a9 a ne diyorsun
Geri