Veeqp isimli üyenin son içerikleri

1. V

Elektronik Sigara Almayı Duşunuyorum ama Hiç Bilgim Yok

yalnız sen benim kalbımı kırdınb ve bu kabe yıkmak gibidir
  2. V

bılıyorum sıkıntılarını sadece bana dediğim şeyleri oğrenmem lazım o kadar lazım bana
  3. V

temiz hava sıktı
  4. V

elektronik sigara alıp 0 mg likitle içmeyi duşunuyorum. fakat çok farklı şeyler varmış işte salt likit falan diye onların farkınıda bilmiyorum alıcaklarımı atıyım o olmaz onla uyuşmaz gibi bir şey varsa soyleyin lutfen https://dumandiyari7.com/urun/vaporesso-xros-pro/...
  5. V

Gta 4 Mod Handling Mod Kurulum

Gta 4 e başladım fakat bana gore rezil bir araba suruşu var arabalar donmuyo galiba bunu da handling mod ile çozebiliyormuşuz fakat bilgisayarım pahalı ve yeni aldıgımdan bilemedim ne yapmalıyım pc ye sıkıntı çıkar mı çıkmayan hangisi veya ve de hayatımda hiç mod kurmadım yardım eder misiniz...
  6. V

Valorantta Pixel Bozulması

1787421815 bu şekilde kullanıyorum çok denedim ayarları bi işe yaramadı pxiel manasında
  7. V

Valorantta Pixel Bozulması

amd işlemci ve amd ekran kartım var oyunu 4:3 oynuyorum 1280ye 960 res ile oynuyorum ekranım asus tuf VG259QMRL5A ve oyun oynarken pixelleşiyo genelde mouse u hareket ettirine oluyo bazen de oluyo ve oyle kalıyo sonra zaman geçiyo duzeliyo fakat her mouse hareketlerinde bozuluyo yardım eder misiniz.
  8. V

Alt Tab atınca kapanıyor

kapandı pc bu arada 1773604237 bir tane uyarı var burda diğerleri bilgi
  9. V

Alt Tab atınca kapanıyor

ksuura bakmayın o r6ymış bunda oldu ama r6 da olmuyor mesela bide direkt kapanıyor
  10. V

Alt Tab atınca kapanıyor

5b aydır 60 hz kullanıyordum 0 skıntıydı
  11. V

Alt Tab atınca kapanıyor

özellikle onalrda oluyor 1773603525 oyunları kenarlıksız pencerede oynaYINCA 60 HZ SABİTLENDİĞİ VE BİR ÇOĞUNDA 4 :3 OYNUYORUM ONU DEĞİŞTİRİYOR DİYE DENEMEDİM
  12. V

Alt Tab atınca kapanıyor

h7 flow
  13. V

Alt Tab atınca kapanıyor

ne yazık ki hayır belki faturalardan bulabilirim bir dakika 1773603178 nzxt kasalarda yapışık psu mu vardır sizce
  14. V

Alt Tab atınca kapanıyor

1773603026 bu gözüküyor maksimum
  15. V

Alt Tab atınca kapanıyor

kasanın çok kör noktasında kalıyort yoksa açıp bakıcam hocam
Geri