Vefatan11 isimli üyenin son içerikleri

1. V

Çözüldü✓ Casper excalibur ısınma problemi

bakın dedikleriniz doğru cpu ve gpu'yu kısıtlayabilirim. İade etmemin tek sebebi ısı değerleri değil. Laptobun rezalet bir ses sistemi var . YouTube dan video izlerken patlıyor. sırf bu yüzden kulaklık takıp videoyu izlemeye devam ettim. 50 bin TL ye çok daha iyi laptop bulunabileceğini...
  2. V

herkese teşekkür ediyorum konuyu kapatıyorum. Biradaha bakmam caspera asus olacağım ben de ..
  3. V

iade edeceğim madem bu kadar vasat
  4. V

teşekkür ederim deneyeceğim
  5. V

Evet videolarını izledim ve kendisine mail attım servise götürebilirsin dedi sadece 1753891401 Casper'ın fiyatı çok cazipti 49 bine 5060 ve 64gb Ram ve 2tb ssd olduğu için almış bulundum
  6. V

Zaten işlemciyi ve ekran kartını yoracak oyunlar oynamıyorum normalde.Sırf bu testi yapabilmek için gta 5 indirdim. 1 saat oynadıktan sonra yukarıda gördüğünüz sıcaklık değerleriyle karşılaştım. işlemcinin bir şekilde ısınmasını anlıyorum ama ramin 90 dereceleri görmesi gerçekten şaşırtıcı...
  7. V

Casper excalibur g870 i7 13620H işlemcili RTX5060lı laptopa sahibim. Laptobu trendyoldan indirim var diye 64GB ramli 2TB SSD'li şekilde yükselterek aldım. fakat ısı değerleri bana normal gelmediği için servise götürdüm. 2 gün sonra aradılar laptopunuzu alabilirsiniz diye. gittim ve sadece bakım...
Geri