Arkadaşalr ben siparişimi teslim aldım. Ayrıca DİMES %100 Elma suyu yine aynı yöntemle 29 Liraya denk geliyor. Bu fiyata imkanı yok başka yerde bulamazsınız %100 meyve suyu. Herkese bol şans.
Migrosta şuan 300 gram antep fıstığı 300 tl olarak satılıyor. 2 öde 1'i iade kampanyası ile bu 150 TL'ye denk geliyor. Sonuçta moneyleri de alışverişte kullanabiliyorsunuz hatta ödemeyi moneyle yapsanız bile money veren kampanyalardan yine yararlanıyorsunuz. Birebir para gibi düşünülebilir. 1000...
bu smokinlik bir sistem değil orası kesin. Çünkü smokin sistem bambaşka bir seviye. 3080'den daha ucuz fiyata 3080'li sistem satıldı. 50 tane de olsa sonuçta yapıldı. Mühim olan aynı ürünlerin ayrı ayrı fiyatı değil muadillerinin en düşük fiyatı. Bu sistem 40'a rahat toplanır. Siteler kendileri...
bende razer cobra pro kablosuz var. bir daha asla almam. ben aldığım zamanda üst modellerden biriydi. orta tekerlek erkenden bozuluyor. Yapım videoları falan da var yapsan yine bozulur. Yanları da eridi. Bir markanın üst modellerinden biri böyleyse diğerleri de dandiktir.