Hocam inceleme için teşekkürler. Şuan piyasada 31.5 4K İPS yok denecek kadar az malesef. Bunun rakibi olarak DELL G3223Q yu gösteriyorlar. Ama tipini hiç beğenmedim. Şimdi bende bu monitörü almak istiyorum ancak İtopya’nın bahsettiğiniz 15k lık indirimini kaçırdım. Şuan en ucuz 23k oda biryerde...
Banayeni’den alışveriş güvenli diyorlar ama satışla ilgili güven noktasında bir bilgi bulamadım. Ekran kartımı satıcam, Sarı Site’nin Param Güvendesi müşteriden yana satıcıdan yana değil diyen çok. Kartın içini değiştirip iade ediyorlar diyen de çok. Banayeni’de de aynı sıkıntı var mı? Siteden...
Bende paylaşacaktım kaç gündür bu fiyatta ancak emin olamadım bende dediğiniz şeylerden. Yorumlarda azıcık coil whine var diyenler olmuş. Bence yine de güzel fiyat çünkü Nevegg de 1200 $ dolardan aşağı 4080 yok ₺ ye vursak 34 bin ediyor. Tabi yıl sonu bu hiç belli olmaz bi tık daha kaliteli...
Hayır buda değil hocam baktım :(
1692319065
Değerli hocalarım yardımlarınız için teşekkürler İMDB'den araya araya buldum. King of Thorn (Ibara No Ou) imiş. Asker sarışın değil siyah saçlıymış :) Sanırım beyin yakan şeyleri seviyorum buda öyle bir animeydi. Şu animedeki müzik..
Yardım için sağolun hocam ama bu değil.
1692316391
Evet buna katılıyorum hocam :)
1692316516
Evet buna katılıyorum hocam :)
Teşekkürler hocam trailerına baktım yeni ve ilgi çekici geldi.
1692316610
Hayır hocam buda değil.
1692316737
Sağolun hocam bu değil ama yine de güzel duruyor...
Sağolasın hocam. Az çok biliyorum takip ediyorum One Piece Death Note, Attack on Titan klasik efaneleri bililiyorum ancak çok uzunlar dizi şeklinde olduklarından işten de vakit bulamıyorum izlemeye. Bu yüzden Akira gibi film-animelere yöneldim.