sen paranı tut harcama gercekten harcama sacmasapan şeylere gidecek paran sen git paranı faize at kimseyede söyleme en yakınına bile akbabalar tutuşur gelir...
2-3 ay verebilirsin ama zate ilk aylardan sonra faizi ciddi miktarda düşürüyorlardı para boşta duracağına bir süre faize ver o sırada ne yapacağını düşün...
araba falan alma düzgün bi iş yap birdaha o sans eline geç gelir ileride ah o parayla şunu bunu yapsaydım diyeceksin kendine yine onune fırsatlar çıkacak...
bilmiyorsun çünkü yıllardır içindesin ama belki birkaç şeyin ne olduğunu biliyorsun işte değişkenlerin falan ufak tefek yüzeysel bir bilgin var ama proje...
hocam hepsi önemsiz ise indirime giren ilk modeli alabilirisiniz. bütçe varsa 5070 veya 9070xt yoksa 9060xt.
9060xt gibi kartlarda genelde 9070xt -5070...
xfx in modelleri de güzel evet ben de siyah 2 fanlı kullanıyorum 9060xt . taichi başka bir seviye ama . Hocam beyaz takıntınız var sanırım ama bilmiyorum...
birde anakarttaki bu siyah kısımları nasıl beyaza çevirebilirim bi cover vs var mı bunlara veya bantlasam nasıl durur sizce güç girişi işte şu minik siyah...
beyaz kart onerir misiniz 3 fanlı görünüm daha ön planda marka model önemsiz stok girilen mhz'de önemsiz zaten kurcalıyorum kartı alınca ben
1773859456...
Selamün aleyküm arkadaşlar sistemim aşağıdaki şekilde yani optimize edebileceğim herşeyi ettim overclock edebildiğim herşeyi ettim anakartımın ve diğer...