Veli_çelik isimli üyenin son içerikleri

1. V

Ps4 psne giremiyorum

Yeni ps4 aldım Psn e basıyorum tam giriş ekranı geliyor hiç bişry yapmadan direk hata oluştu yazısı geliyor hiçbir hata kodu da yok neden böyle oluyor yardım edebilirmisiniz
  2. V

2. El PS3 kaç tl ye satabiliirm

Sattınmı
  3. V

Ps3 brick olmuş nasıl düzeltebilirim

Merhaba benim bir ps3 slim 250gb cihazım var tuşa basınca ciddi bir hata oluştu diyor açılmıyor güvenli modda da başlıyor fakat hiçbişey işaie yaramıyor bir tamirciye götürdüğümde brick olmuş dedi nasıl yapabiliriz bu cihazı
  4. V

Ps3 açılmıyor sistem sorunu yardım lütfen

Değerli arkadaşlar Ps3 cihazın 250 gb hafızası yetersiz gelmesi üzerine 500 gb Hdd ile değiştirdim sorun çıkmaz diye 250 olanı formatlayıp arkadaşa verdim. Şimdi 500gb taktığımda sistem açılmıyor. Cihazda donanımsal bir sıkıntı yok. Güvenli modda başlatıyorum Açılan 5-6 seçeneğin hepsini denedim...
  5. V

red swich klavye önerisii

Ben ogre rgb kullanıyorum 2 yıla yakın hala sağlam güzel. Saber rgb de alabilirsin
  6. V

red swich klavye önerisii

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamepower-ogre-rgb-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,584351771.html?gclid=Cj0KCQjw852XBhC6ARIsAJsFPN2yTw_Dw4oEboxMiqvcFlrOEfvRA2zR8REaCwgMGw6JiZ4nvlEua68aAgOZEALw_wcB Ben kullanıyorum çok memnunum
  7. V

Hangi telefonu almalıyım

Yurt dışı mi 11t pro alabilirsin 8bin TL civarı 12/256 120w
  8. V

Ps3 kablolu İnternet çok yavaş

Ps3 kırık 4.89 sürüm kablolu İnternete bağladım 100 mbps internetim var 10gb oyun yüklemek istiyorum normalde 13 dk gibi bir süre olması gerekirken 106 dk gösteriyor neden böyle bunun bir çözümü yokmu benim internetimi 10mbps gibi kullanıyor
  9. V

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

Ben ilk paramı paparadan attım fakat 10 TL hediye gelmedi sonra bikere daha attım kazı kazanda gelmedi ne yapabilirim
  10. V

5000-6000 max telefon önerisi

M52 ile a52 ayrı telefonlar benim sana tavsiyem m52 hem 5g de var bana yeni vodofone dan mesaj geldi 5g sim kartını alabilirsin diye yakında açılacak demekki bence her yönden en mantıklısı m52 https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m52-5g.html
  11. V

Bence en iyisi m52 hem ekran 120hz amoled batarya iyi işlemci iyi snapdragon bence bu fiyata en iyisi
  12. V

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m52-5g.html
  13. V

15-16 k civarlarında telefon önerisi

Mi 11t pro
  14. V

PS3 arayüzde kasıyor

Yeni ps3 aldım arayüzde kasıyor oyun açılma süreleri baya uzun arkadaşımdada vardı o çok daha hızlı açıyordu aynı oyunları hardiskin doluluğundanmı oluyor yoksa enable hen diye bir program var ondanmı okuyor bazıları onu güncelle vs dediler
  15. V

Mi 10t pro mıuı 13 güncellemesi

Mi 10t pro mıuı 13 güncellemesi geldi yapmalımıyım? Batarya performans vs olarak nasıl oldu yazabilirmsiniz?
Geri