Valorantta genişletilmiş ekran oynayabilmek için birkaç ayar yaptım bunlardan biri de aygıt yöneticisinden genel pnp monitörü devre dışı bırakmaktı ama bunu yaptığımda windowsun görüntü ayarlarında parlaklık ayarı yapamıyorum ve parlaklığı otomatik değiştir seçeneği her şekilde açık kalıyo ve bu...
peki bu şekilde iade etsem cs2 tekrar oynamak istesem tekrar indirip oynayabilir miyim. çünkü iade ederken (Counter-Strike 2 Limited Test Invite) kaldırılabilir. diyor cs2 tam olarak çıkıncağa kadar beklemem mi gerekir
Cs ye (her oyunda böyledir muhtemelen bende tek cs yüklü) her girdiğimde arkada steam de açılıyor indirimleri arkadaş penceresi 2 3 tane pencere açılıyor eskiden olmuyordu sadece arkadaş ekranı açılıyordu onu da ayarlardan kapatmıştım ama son güncellemeyle böyle oldu ayarlara kaç defa baktım...
ben bu videoyla yaptım artık işlemci kullanıyor ama ram hala kullanıyor ve arada sırada windows güncellendiğinde filan geri açılıyor
1687322162
videonun sonlarını izle
Half life a baya benziyo da değil uzaylı gibi karakterler vardı bu half lifedaki yaratıklar gibi , bilmiyorum belki half life ın modu olabilir ben çok oynamadım yaşım yetmiyo 😄
1684260630
Bakıyım olabilir
Ben küçükken abilerim ve amcamın oğluyla bir fps oyunu oynuyolardı ama adını bilmiyorum abime sordum o da hatırlayamadı. Oyunun grafikleri baya eskiydi 2000 ler filan ve değişik karakterler vardı uzaylı veya robot gibi, değişik silahlar vardı patlamalı uçurmalı filan karanlık bir teması vardı. O...