Velquor isimli üyenin son içerikleri

1. Velquor

AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

Aynı ürünü kullanıyorum hocam. Aktif böyle bir sorun yaşamadım tekrar geçmiş olsun
  2. Velquor

2k monitör önerisi.Teşekkürler

Gigabyte G27Q2
  3. Velquor

%75 klavye tavsiyesi arıyorum

Aktif Aula F75kullanıyorum 2.4GHz dongle ile sıkıntı yaşıyorum bazen kafayı yiyor. Kasam masanın altında neyden kaynaklı bilmiyorum ama alırken aklında bulunsun başka şikayet falanda varsa.
  4. Velquor

Rust'tan ban yedim banım HWID mi? Bunu açabilir miyim?

Hocam aynı durumu ekim ayının başında bende yaşadım. Hiçbir şekilde kabul etmiyolar
  5. Velquor

İşbankası Kredi kartı başvurusunda öğrenci kısmını secmezsek birsey olur mu?

Üniversite öğrencisi kısmını seçince kredi kartı alamıyorum. Fakat diğer kısımlardan çalışmıyor falan seçince başvuru yapabiliyorum. Sıkıntı olur mu?
  6. Velquor

1440p ve Pivot Monitör Önerileri

Bende Gigabyte G27Q2 almayı düşünüyorum hocam philips ve aoc dan pek emin olamadım.
  7. Velquor

PC için hoparlör önerisi

1000 1500TL bütçem var. PC için hoparlör arıyorum önerileriniz nelerdir?
  8. Velquor

2K monitör önerisi 10K Bütçe

Teşekkürler
  9. Velquor

Peki içlerinden en alınabilir olanı hangisi hocam 11.4k fiyata kadar çıktıktan sonra.
  10. Velquor

Hocam hz benim için biraz fazla o kadar para vermeyip bu KTC nasıl olur acaba?
  11. Velquor

Attığım philips nasıl hocam. Ona göre GIGABYTE yada KTC yi almayı düşünüyorum.
  12. Velquor

https://www.hepsiburada.com/philips-evnia-27-27m2n3501pa00-beyaz-260hz-0-3ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-HBCV00009UWOP4?magaza=SinerjiBilgisayar&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_...
  13. Velquor

10K bütçem var hangi 2K monitör alınır? AOC bunu almayı düşünüyorum az daha bütçe çıkabilirsem ama sizinde önerilerinizi beklerim.
  14. Velquor

2000TL Gamepad önerisi

Ne önerirsiniz. Aklımda Gamesir nova 2 lite var.
  15. Velquor

2000 3000TL arası Kasa önerisi

Teşekkürler hocam.
Geri