https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3VFWZ5X?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
Bu ürünün siparişini verdim ve bu fiyata tek sorunun VA panel olduğunu düşündüm. Normalde 1600x900'e 60 Hz bir monitör kullanıyordum ve ilk defa monitör alıyorum. FPS oyun oynamıyorum, AutoCAD çizerken gözü...
türknetten comnete geçtim ve 1 hafta içerisinde battılar :D
500 lira verip türknet geçmek istemiyorum.
netspeed iyi midir? güvenilirmidir ? yada önerebileceğiniz başka markalar varmıdır
hocam bios update yaptım. Hafif düzeldi ama hala takılmalar var. HDD sağlıklarını kontrol ettim onlarda yerinde gösteriyor ama arada HDD leri tak çıkar yaptığımda vurup duruyor, anlamadım nasıl sağlıklı olduklarımı :/
sekiro en düşüğe çektim ve 100 fps yakın fps aldım ama hala takılıyor...
bilgisayarımda oyun oynarken bir anda drop yiyorum. karakter normal durunca 60 fps+ ama hareket ettimmi 15 fps ye düşüyor.
pc özellikler:
ryzen 3 3100
rx460 2gb
gskill ripjaws 2x8 16gb 3000mhz cl16 ram
msı b450m a pro max
350+500gb hdd (oyun oynarken performansa baktığımda hdd %15 20...
origin yükleyip oradan teknik destekle konuşmayı deneyin. Ben steamden aldığım battlefield Bad Company çalışmadığında yazmıştım, aynısını oyun hediye etmişlerdi bana, belki sana da yaparlar
Elimde philips momentum SPK 8605 klavye var ve bu klavyenin switchleri lehimli. Lehimleri eritirsem klavye hot swap olur mu ? yada lehim olmadan da çalışırmı ?
Elimde bir tane Acer Aspire tablet (modelini bilmiyorum) ve Samsung Tab3 Lite (SM-T110) var ve hiçbir işe yaramıyorlar. Bunları nasıl değerlendirebilirim?
iki tabletinde 8gb depolama ve 800mb yakın ramleri var, android 4.0 sürümünde ikiside
Sunucu yapmak, parçalarından anahtarlık, mini monitör...