Normalde kablolu klavye ve mouse sevmem ama sırf ucuz diye yedekte dursun diye satın aldım teşekkürler.
Sonuçta bir anda bozulabilir teknolojik ürünler...
MacOS da kısayol kombinasyonları ve bazı tuşların isimleri farklı olduğu icin windows bir klavye ile kullanmak yeni bir kullanıcı icin biraz zor oluyor...
Birkac yil once amazondan aldigim urun sonradan indirime girdigi icin aradaki fiyat farkini hediye ceki olarak geri vermislerdi diye hatirliyorum. Boyle bir...
izleyip oynayinca yasanacak her seyi bildigin icin heyecani azaliyor ama gene de guzel bir deneyim oluyor ben cogu playstation ozel oyununu once izleyip 1...
Ya arkadaş Beşiktaş maçını izlemek için aldım da zaten haftada bir tane maç oluyor bir haftalık üyelik vermenin mantığı ne yani ben şimdi izledim maçı bir...
Genelde oyun oynarken yan monitorden bir sey izlemem ama bazi chill oyunlarda (fm26, balatro vs.) yan monitorden youtube videosu veya canli mac yayini...
bunda tv izleniyor mu izlemek icin ne gerekiyor? bizim uydudan kablo ile bagli ama sikinti var sanirim kabloda veya uyduda hep karincali bazi kanallar...