Vemoxis isimli üyenin son içerikleri

1. Vemoxis

Yardım FC26 kariyer modunda rakip takım çok kanser oynuyor.

Yıllardır FIFA'da ve PESte kariyer yaparım bu yıl Ultimate Team sardığım için kariyer açmamıştım hiç. Dün teknik direktör kariyeri açayım dedim ama saçma bir şekilde botların yönettiği rakip takım o kadar kanser oynuyor ki sadece pas yapıyor asla topu alamıyorsun ve kaleciyle karşı karşıya...
  2. Vemoxis

Öneri Machenike K1 Kablolu Membran Klavye Nasıl? (Kargo Dahil 398 TL)

Gunluk kullanim icin kullaniyorum ben. Renkleri falan cok hos ve baya sessiz yani rahatsiz etmiyor ama bir mekanik keyfi de vermiyor. Isteyen oyun oynar tabii ama kodlama ve gunluk isler icin daha uygun bence. Tek sikintisi kablolu zorunlu olmasi kablosuz secenegi de olsa 400 tl degil 800 tl...
  3. Vemoxis

❌İndirim Bitti! Mediamarkt Mac Mini M4 25999TL

Hocam onu yapmıştım ama bazı programlarda problem çıkıyor sonuçta mac özel ayarlamalar yapmışlar o yüzden orijinal nasılsa o şekilde kullanmaya alışıyorum şu anda
  4. Vemoxis

Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor

lolu biraktim cozum bu oldu :D
  5. Vemoxis

Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor

Aynı durum bende de var. 2K monitörde lol aşırı yakın gözüküyor niyeyse.
  6. Vemoxis

Bilgisayar toplarken veya hazır sistem alırken yaptığınız hatalar nedir?

Laptop alırken olur, hazır masaüstü sistem alırken olur veya her parçasını tek tek aldığınız toplama bilgisayarlarda olur fark etmez yani genel olarak pc alırken yaptığınız hatalar nedir? nelere dikkat edilmesini önerirsiniz? Benim 2 hatam var. İlki işlemci soğutucusunu ciddiye almayıp...
  7. Vemoxis

❌İndirim Bitti! Mediamarkt Mac Mini M4 25999TL

Ben amazondan 9 taksit vade farksız aldım 1 hafta önce 27k mı neydi. Mediamarkt ın fiyatı daha iyi ama maks 3 taksit yapıyor maalesef. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim özellikle günlük kullanım veya kodlama vesaire yapıyorsanız çok iyi ürün. Tabi biraz farklı olduğu için alışmak zor oluyor...
  8. Vemoxis

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Ürün geldi şükür
  9. Vemoxis

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

klavye aşırı sessiz ve tuşa bastığında bir geri dönüş yapmıyor sana mekanik klavye gibi o yüzden bastın mı basmadın mı anlayamıyosun bayağı değişik. Kalitesi iyi gibi.
  10. Vemoxis

🔥İndirim STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Epic de vesaire satılmıyor bilgisayar için sadece Steamde satılıyor mlsf
  11. Vemoxis

Elden Ring, Hades 2 cektim. Iki guzel oyun. Kalan kusurat ile de ac vallhala cektim oyna oyna bitmez zaten bu uc oyun.
  12. Vemoxis

Elden ring lütfen indirime gir amin
  13. Vemoxis

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

https://forum.donanimarsivi.com/konu/machenike-k1-membran-rgb-klavye-398tl.1190894/ Burada hocam
  14. Vemoxis

398 TL'ye bir tane klavye popüler oldu bugün forumda onu çektik bakalım yedek klavye olarak arada değiştiririm 😂
  15. Vemoxis

Masa, mouse, hoparlör vs bir şeyler var işte işlevi aynı sonuçta 😂
Geri