Oynadığım kadarıyla önemsenecek bir hikayesi veya karakterleri yok gibi duruyor ayrıca kontrolleri de zaman zaman çok karışık olabiliyor. Biraz ara verip başka bir oyun oynayayım desen veya birkaç gün oynamasan unutursun oyunu valla.
Bunlar dışında kötü bir yanını görmedim tam benim aradığım...
Bana mail gelmedi sonra bir sekilde hesaba girdim my libary kismindan kodu buldum da etkilenstirdim ulan herkes geldi indiriyorum falan deyince korktum ama bulduk sukur hadi iyi oyunlar herkese.
Dostlar ben satın aldım buradan fakat kayıt olmadım siteye sadece satın alırken mail adresi girdim buraya teslim edilecek falan yazdı şimdi mailime mi gelecek kod sizde mi böyle yaptınız kayıt oldunuz mu
Hocam oynayanlar baya begenmis ama cikmadan bilemeyiz tabii. Benim korkum kotu optimizasyon ve bug dolu cikmasi. Cyberpunk faciasi gibi olmaz umarim cunku herkes sevmese de cyberpunk su anda tas gibi oyun fakat kaybettigi oyuncularin kac tanesini geri kazanabildi supheli. Iyi bir cikis yapar...
Fiyatlar nasil bilmiyorum ama en F/P olani veya fiyatini hak ediyor dediginiz, disariya ses vermeyen kablosuz kulakustu kulaklik onerilerini alabilir miyim? Ozellikle geceleri oyun oynamak ve sarki dinlemek icin kullanmayi planliyorum.
Bilenler vardir bazi youtube kanallari ozellikle playstation uzerinden platin kupa yapana kadar oyundaki tum basarimlari tek tek yapmakla ugrasiyor boyle bir challenge koymuslar kendilerine. Bunu steam uzerinden steam basarimlari ile yapmak mantikli midir sizce boyle bir seye girisilir mi yani...