Yıllardır FIFA'da ve PESte kariyer yaparım bu yıl Ultimate Team sardığım için kariyer açmamıştım hiç. Dün teknik direktör kariyeri açayım dedim ama saçma bir şekilde botların yönettiği rakip takım o kadar kanser oynuyor ki sadece pas yapıyor asla topu alamıyorsun ve kaleciyle karşı karşıya...
Gunluk kullanim icin kullaniyorum ben. Renkleri falan cok hos ve baya sessiz yani rahatsiz etmiyor ama bir mekanik keyfi de vermiyor. Isteyen oyun oynar tabii ama kodlama ve gunluk isler icin daha uygun bence. Tek sikintisi kablolu zorunlu olmasi kablosuz secenegi de olsa 400 tl degil 800 tl...
Hocam onu yapmıştım ama bazı programlarda problem çıkıyor sonuçta mac özel ayarlamalar yapmışlar o yüzden orijinal nasılsa o şekilde kullanmaya alışıyorum şu anda
Laptop alırken olur, hazır masaüstü sistem alırken olur veya her parçasını tek tek aldığınız toplama bilgisayarlarda olur fark etmez yani genel olarak pc alırken yaptığınız hatalar nedir? nelere dikkat edilmesini önerirsiniz?
Benim 2 hatam var. İlki işlemci soğutucusunu ciddiye almayıp...
Ben amazondan 9 taksit vade farksız aldım 1 hafta önce 27k mı neydi. Mediamarkt ın fiyatı daha iyi ama maks 3 taksit yapıyor maalesef.
Alacak arkadaşlara tavsiye ederim özellikle günlük kullanım veya kodlama vesaire yapıyorsanız çok iyi ürün. Tabi biraz farklı olduğu için alışmak zor oluyor...
klavye aşırı sessiz ve tuşa bastığında bir geri dönüş yapmıyor sana mekanik klavye gibi o yüzden bastın mı basmadın mı anlayamıyosun bayağı değişik. Kalitesi iyi gibi.