Vemoxis isimli üyenin son içerikleri

1. Vemoxis

🔥İndirim Segotep Gank 360 Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 mATX Kasa (ARGB Fan) 3999TL

Hocam içerisinden fanlar da çıkıyor mu ön üç arka bir şeklinde ve benim eski kasamdaki fanlari da buna takabilir miyim yani üstte sıvı soğutucu yerine fazladan üç tane fan gibi. Hava soğutma kullanıyorum o yüzden sordum sıvı soğutma ihtiyacım yok
  2. Vemoxis

Yardım Gow 1 quicktime event geçme

Oynanış ayarlarını kontrol et. Bu QTE kısımlarını ardarda basarak değil de basılı tutarak yapma özelliği olabilir. Öyle çok daha kolay oluyor.
  3. Vemoxis

Yardım Ramazan ayında hayat gömmelik oyun önerisi

Genelde her yıl ramazan ayında bir oyuna sarıp hem sahura kadar saatlerce oynarım hem de sabah kalktığımda akşam iftara kadar oynarım. Yani tüm hayatımı oyuna gömerim gibi bişi. Bu tarz bir oyun önerisi olan var mı güncel oyunlardan? PoE2 düşünüyorum ama bilemedim. Geçmiş ramzanlarda MTA, LOL...
  4. Vemoxis

Güncel Cashback Listesi (KASIM 2025) 🔥

Maalesef şu anlık İstanbulkart kullanıyorum
  5. Vemoxis

Yardım Saçma Sapan Olay Yüzünden Ehliyetim İptal Oldu

Motor ile hem kirmizi da gecis hem de ayna olmamasindan ceza yiyip, stajyer surucu oldugun icin de ehliyetinin iptal olmasini anladim ama araba ehliyetinin iptal olmasi sacma geldi bana. Sonucta araba surmuyorsun o an. Arabayla alakan yok onun iptal olmamasi lazim. Bununla ilgili itiraz edersen...
  6. Vemoxis

🔘Temu, gümrük sorununu çözdü❗

Eskisi gibi sipariş verebilir miyiz yani
  7. Vemoxis

Tek elimle oynayabileceğim oyun var mı?

FM26, Balatro, EU5
  8. Vemoxis

Steam'in kapanma ihtimali yüzünden oyun almak istememek

Hocam ben de öyle düşünüyorum aslında. Yani hükümet bu platformlara sözünü geçirdiği sürece ve vergisini aldığı sürece bir problem olacağını sanmıyorum ancak özellikle sosyal medyada herkes kapandı öldük bittik diye konuştuğu için ister istemez biz de kötü düşünmeye başlıyoruz
  9. Vemoxis

Steam'in kapanma ihtimali yüzünden oyun almak istememek

Benimle aynı durumda olan var mı? Normal şartlarda maddi durumum yettiği sürece her türlü oyunu özellikle Steam'den almaya çalışırım. Çok büyük bir fiyat farkı yoksa epic yerine steam tercih ederim çünkü orada bir kütüphanem var ve aktif olarak kullandığım bir platform. Ama şimdi son birkaç...
  10. Vemoxis

🔥İndirim Spigen P10 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 🔥1.338₺

Dışarıya ses veriyor mu
  11. Vemoxis

12 GB VRAM 2K Ultra ayarlarda kaç sene götürür?

Adam akıllı oyun çıkmıyor ki çıksa da grafikler patates çoğunun. 12 GB geçtim 8GB VRAM kullanan bir oyun bile 40 yılda bir çıkıyor. Çok kafaya takılacak bir durum değil VRAM olayı. Zaten NVIDIA yeni teknolojileri VRAM kullanımını falan da düşürüyor. Adamlar buna güvenerekten yeni kartlarda VRAM...
  12. Vemoxis

TT Fiber için ne yapılabilir?

Apartman olarak imza toplayıp başvurursanız hızlanıyor bu süreçler vesaire diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum. Tek kişi istedi diye getirmiyorlar genelde.
  13. Vemoxis

2028'E KADAR 6000 SERİSİ GELMEME İHTİMALİ

6000 serisi çıksa ne olacak adam akıllı oyun çıkmıyor ki. Çıksa da grafik olarak ekran kartlarını zorlayacak oyun çıkmıyor. 2025 yılında çıkıp da 2000-3000 serisi kartların oynatamadığı oyun var mı ki? 4000-5000 geçtim 2000 serisi bile oynatıyor oyunları bu durumda 6000 çıksa ne olur çıkmasa ne olur
  14. Vemoxis

Turkcell faturali hat taahhüdü bitince ne oluyor?

Bilmiyorsan bos kalabalik yapma bu saatte musteri hizmetlerini mi arayayim simdi aklima takildi sordum bilgisi olan vardir diye. 5 yasinda cocuklar da bize racon kesmiyor calisiyor ya bitiyorum bu forumun durumuna. 1770316872 hocam peki 1 yillik degil de ay ay yapar degil mi yani
Geri