VENDETTA01 isimli üyenin son içerikleri

1. VENDETTA01

Çözüldü✓ MOUSE TAVSİYE 2000TL

2000 bütçem var aklımda atk felan vardı bide attackshark felan öneride bulunacak var mı?
  2. VENDETTA01

Çözüldü✓ Kulaklığım kırıldı acil yardım

bütçem 1.500 şuanlık elimde paraya yok bu fiayata fiyat performans kulaklık lazım yardımcı olcak kişiye şimdiden teşekkürler
  3. VENDETTA01

Çözüldü✓ MOUSE ALCAM YARDIM EDEN

Bütçem 2 bin cs oyuncusuyum mouse benim için önemli ağır olmucak bide mouse nin çok özelliği olmasını istiyorum yatay düz hizada gitme gibi.
  4. VENDETTA01

Çözüldü✓ PSU DAN SES GELİYOR ACİL YARDIM

reis direkt pc açtım gibi başlıyor ses oyunda felan gidiyor mu hiç fark etmedim
  5. VENDETTA01

ses cızırtı gibi coilwhine diyorlar heralde
  6. VENDETTA01

PC yi alalı yaklaşık 1 yıl olcak. ilk olarak geldiğinde sıkıntı yoktu sonra dan ses artı .ses neden oluyor bilen var mı ? sistemim rtx 5060 ve ryzen 5 5600 psu 750w psunun markası bilmiyorum gamepower kasa aldım birlikte geldi marka aynı heralde
  7. VENDETTA01

Çözüldü✓ HIZLI BİLGİ ALMAM LAZIM

tamamdır teşekürler
  8. VENDETTA01

ipad air 4.nesil
  9. VENDETTA01

tabletimi monitöre bağlıyacağım.kasam yok o yüzden aklıma fikir geldi hdmı kablo dönüştürücü alıp yapsam olur mu.
  10. VENDETTA01

Kulaklık alıcam Yardım eder misiniz ?

Kulaklıklardan fazla anlamıyorum 7.1 ses kalitesi felan anlamadım anlıyan biri varsa yardım edebilir mi ?
  11. VENDETTA01

Yardım Kasa ön 3 fanla ilgili

Kasanın ön 3 fan çalışıyor fakat led yanmıyor napmalıyım.
  12. VENDETTA01

Çözüldü✓ 12600k gtx 1650 darboğaz yaparmı ?

https://pc-builds.com/bottleneck-calculator bu site den istediğin özellikleri gir darboğaz hesablar
  13. VENDETTA01

Çözüldü✓ SSD VE HARDDİSK BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLR Mİ ?

şimdi bi tane ssd kutusu alsam laptop ile uyumulu olamasını nasıl anlarım
  14. VENDETTA01

Çözüldü✓ SSD VE HARDDİSK BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLR Mİ ?

Taşına bilir ssd alıcam.laptop a olur mu bide oyun felan yükliye biliyoz mu ?
  15. VENDETTA01

ANAKARTIMA ÖNEREBİLECEĞİNİZ RAMLER NEDİR ?

8 gb olsun yoksa daha yüksek mi 1743145233 8 gb olarak https://www.hepsiburada.com/fury-e-sport-8gb-3600mhz-ddr4-masaustu-ram-bellek-p-HBCV00007WBTHM?magaza=HIZLITEKNOLOJ%C4%B0
Geri