abi zaten bende teknik var ona güveniyorum fakat bütün boxorler 1e2 durumda tamamen acemidir sebebi biz gard alırken yumruk atarken lapa tarzı şeyler çalışırken sadece tek bir rakibe dayalı teknik geliştirir ve atarız bir ve box kick box gibi stiller aynı anda 2 tane kişiye karşı tamamen...
yemin ederim sen aynı bensin instanı atsana bana kardeşim
1712946467
orası öyle indirmesine indiririm fakat olası bir burnuma aldığım darbede hayatım kararıcak
1712946565
aynısını yaşamıştım 7.sınıftayken yerlerde çakıl taşı olduğundan çocukla dövüşürken yere düştü ve çakıl taşlarından yüzü...
Arkadaşlar selam 8 yıldır kick box yapıyorum hatta burnum bile kırıldı geçen sene ameliyat oldum 18 yaşındayım normalde kavgadan korkmam ama bu burun ameliyatından sonra nedense korkuyorum 1 yıl boyunca burnumun hassas olacağını söyledi doktor ve arkadaşlarım bir yerde kavga ettiği zaman ben...
Kızdan red yedim derken ağzını yokladım beni yanlış anladıysan konuşmayalım yazdım oda eğer düşündüğüm niyetse konuşmayalım dedi bende düşündüğün gibi değil o zaman dedim ardından exden falan bahsetti ama öncesinden kıza yürüdüğümü belli etmiştim sınıftaki herkese söyleyecek büyük ihtimalle kıza...
Arkadaşlar selam burun ameliyatı olalı 2 ay oldu ve boxa tekrar başlayacağım ve bunun için güzel maske var mı burnu mükemmel koruyan en fazla 500 lira bandında bir maske. Mükemmel korumasada güzel koruyan.
Orasida öyle de bilmiyorum gitmedim risk alamam
1690838758
Orasida öyle de bilmiyorum gitmedim risk
Aynen öyle eksi50 den başlıyorum ki ztn burnum ameloat olduğu belli oluyor direkt burnuma calisicak di bende gitmedim
Arkdaşlar selam burnum 8 yıldır box yaptığımdan dolayı kırıkdı ve burnumu yaptırdım ve hazır yaptırmışken içinden çıkan parçalar boşa gitmeisn diyede estetik oldum ve 1 önce önce oldum asıl sıkıntı şu bir çocuk beni kavgaya çağırıyor sevgilime yazmış gitmelimiyim sizce 8 yıllık boxörüm ama en...
Arkadaşlar dün ve ondan önceki gün toplam 20 defa bile içime çekmemişimdir ve burun ameliyatı olacağım ondan dolayı da kan vermem lazımmış bu yarınki tahlillerde çıkar mı sizce normalde alkol ve sigara kullanmıyorum.