VenomSnake isimli üyenin son içerikleri

1. V

DODI oyun nasıl indirilir ve güvenilir mi?

Dostlar ben şu ana kadar hep Fitgirl'den indirme yaptım. DODI nedense hep bana riskli geliyor bir sürü link var hangisine tıklayacağımı bilmiyorum saçma sapan indirme linklerine atıyor 3-4 kere geçip indiriyorsun sorum şu DODI oyunlarının güvenilir olduğunu biliyorum lakin link için şu aracı...
  2. V

İşlemci kutusu bu şekilde geldi geri iade etmeli miyim ?

Risk almak istemiyorsan olduğu gibi geri yolla.
  3. V

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Hocam şarj ederkenki halini 3-4 saniye video çekip atar mısınız? Bende sadece 2 led yanıyor çünkü. 1737056023 İyi. Ben de 833 e aldım.
  4. V

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Hocam şarj ederken benim sadece alt ve üstteki 2 led yanıp sönüyor. Normal mi?
  5. V

False-positive mi virüs mü?

Sorum belli başlıktaki soruyu soruyorum sadece. Evet ya da hayır. 10 yaş argümanıyla gelme. Bilgin yoksa kendini süper zeka sanıp iğneleyici konuşmaya çalışma. Ayrıca 4-5 yıldır kullanıyorum ne bi hesabım çalındı ne de performans kaybı yaşadım. Bak bak bak "KiM SaNA bEleş oYuN VerSİn HePSi ViRüS...
  6. V

PC YE TROJAN GİRDİ ACİL YARDIM

Temiz kurulum yap. Acil tüm hesaplarının şifresini değiştir. 1736719341 Bilgisayardan şifre değiştirme işlemini yapma bu arada. Telefondan gir tüm hesaplarına öyle değiştir.
  7. V

SİFİR RX 6600 ALMAK ?

Uzun zamandır ekran kartı pazarını takip etmiyorum maalesef. Sadece alınmaz demeye geldim. Diğer arkadaşlar tavsiye verecektir.
  8. V

SİFİR RX 6600 ALMAK ?

2025 te sıfırı alınmaz zamanında güzeldi.
  9. V

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

%?? promosyonu gelince al. O promosyonda çıkması için ürünle arada bir etkileşime gir bak çık sepete at. Bir de müşteri hizmetlerinden 110 TL kredi ve yüzde 20 kupon iste. Hangisini verirlerse artık. Bu yöntemle max 1000 TL ye vergi dahil halledersin benim gibi. Ama blue switch son seçeneğin...
  10. V

Dost sen yardımcı olmaya değil boş laf yapmaya gelmişin be sanki. Konudan ayrılsan iyi olur. 1736681907 Biliyorum biliyorum hitman de kurdum mesela onda uyarı vermedi o yüzden bir soruyum dedim. Sağ ol.
  11. V

Güzel rage bait :D
  12. V

Yok eminim gerçek sitesi. Ben hatta drive a kaydetmiştim siteyi kesinlikle doğru site yani.
  13. V

Zayıf ablamızdan bir oyun indirdim her zaman yaptığım gibi. Kururken Kaspersky bu uyarıları verdi. Güvenilir olduğunu yüksek ihtimal false-positive olduğunu biliyorum ama yine de sormak istedim.
  14. V

E yosso z11 switch önerisi

Ajazz DKM200 ü promosyon ve 110 TL kredi ile 940 liraya getirdim vergiyle. E-yooso Z11 custom yapmaya switch değiştirmeye değer bir klavye değil bence. Giriş seviyesi bir klavye. Ona yeni switch alacağına ajazz a bakabilirsin. 1000 den fazlasını verme ama. Onun yanı sıra Dareu EK871GTR da çok...
  15. V

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Çok sağ olun hocam. Sipariş ettim kopek switchli olanı. 1735846930 Bu fiyata alınmaz bence. Normal fiyatı vergiyle 1540 falan çünkü şu an. Benim kupon çıktı vergiyle birlikte 940 a hallettim. Yoksa alamazdım zaten.
Geri