hocam baktım msi b450m pro max anakartım performans olarak cidden 5 10 fps oynuyor gördüğüm kadarıyla ve arada sıfırıyla 5K gibi bir fark var değmez diye düşündüm
hocam genelde valo cs ara sırada grafik kartını yoranlar işlemciyide değiştirmek istedim ancak am4 işlemciler oldukca pahalı ve performansı cokta arttırmıyor o yüzden oc ile fps artışı düsünüyorum
Merhaba ben yeni bir sistem toplayacağım bütçem çok fazla yok aşadağı gördüğünüz sistemi belirttiğim parçalar ile değiştireceğim 6750XT 650watt ile yeterli olur mu? Ve ekstradan işlemcime OC yapmayı planlıyorum malum 3 senedir kullandığım işlemcim artık eski performansını veremiyor...
hocam peki şimdi ki sistemime bi 6900xt taksam sizce bir sıkıntı çıkarır mı işlemcide ancak 650watt bir psu var onu değiştirmem gerekir sanırım ekstra masraf
hocam bende 1650 super 7 5700x var ancak yeni bilgisayar dizeceğim malum 5.5 yıl oldu bunu dizeli hala taş gibi ancak çok para verme taraftarı olmadığım için böyle bir sistem dizmek istedim fiyat/performans
Arkadaşlar merhaba ben bu işlemci ve ekran kartına sahip bir sistem dizmek istiyorum. Genelde CS Valorant tarzı oyunlar oynuyorum ve yayın da açmak istiyorum, bu kombinasyon yeterli olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba yaklaşık 2 3 aya yeni bir sistem kuracağım cok fazla para harcamak istemedim daha çok CS VALO gibi oyunlar oynuyorum sizce dizdiğim sistem uygun mudur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Gigabyte RX 9060 XT Gaming OC 16G GV-R9060XTGAMING OC-16GD 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı - 20000
AMD...
Merhaba yaklaşık 2 3 aya yeni bir sistem kuracağım cok fazla para harcamak istemedim daha çok CS VALO gibi oyunlar oynuyorum sizce dizdiğim sistem uygun mudur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Intel Arc B580 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı -
AMD Ryzen 7 7700x Sekiz Çekirdek 3.9 GHz İşlemci -...