Malesef baya kötü. Bu fiyata 4070 superli daha yüksek w gücünde daha kaliteli parçaları olan sistemler var veya toplayabilirdin ama iş işten geçmiş iyi günlerde kullan. Yada ikinci el 3080Ti lı bir sistem olabilirdi daha uyguna daha yüksek performans.
Evet B650 çift gpu var ama bant genişliği desteklemiyor galiba şunu alıcam daha uygun https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-x670e-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,571741768.html
Selamlar Blenderda Render için pc lazım çift 4070 super kullanmak istyorum şuan render için f/p normalde çift gpu desteklemiyor ama blenderda cycle motoru ile render süresi baya bir kısalıyor 30 saniyese 15 saniyeye düşüyor. Her neyse b650 çipset mi yoksa x670 e çipset mi kullanmam lazım ana...
Ben sistemi değil 2. El satıcısı zaten ucuza satıyor buna rağmen alıcılar genel ölücü siz nasıl anlamak istediyseniz öyle anlamışsınız tekrar okuyun isterseniz.
Boşta kalan sistemi ve parçalarını %30 daha uygun fiyata satsamda niye herkes pazarlık yapmaya çalışıyor?? Zaten uygun fiyatlı al geç ayrıca gereksiz meşguliyeti saymıyorum bile. Anladık TR de yaşıyosunuz 3. Dünya ülkesi vatandaşısınız ama bişeyin ederi neyse ver be kardeşim zaten sıfırından çok...
Toyota da seni a noktasından b noktasına götürür ferrari de ama neden aynı fiyat değil sebebi belli KALİTE parası olan asus alır. Biliyorum ki pc alan arkadaşlar çok ölücü trde iyi günler şimdiden hayırlı olsun.
Mümkünse gövdesi sağlam olması gerekiyor ben G918 almadan önce şekerli sıvı teması olumca tuşlarda yapışma ve takılma oluyodu metal plakaya geçince pek problem kalmadı ama ne olursa olsun cihaza iyi bakmak gerekiyor bende beyazı var ama stoklar şuan sıfır onuda satıyorum malesef yakında üni...