VergiKaçırmakİstiyorum isimli üyenin son içerikleri

1. VergiKaçırmakİstiyorum

Yardım Afrikada kurban kesimi hangi site güvenilir

Durumu olmayan üniversite ögrencilerine para dağıt şu yüzyılda su kuyusu açamayan adamlara et dağıtacğına milletinin derdine derman ol
  2. VergiKaçırmakİstiyorum

Valheim 100 tl doğru mu anlıyamadım?

Ön izleme hala geliştirme aşamasında demek sorun yok oyunun alabilirsiniz
  3. VergiKaçırmakİstiyorum

Uygun yazıcı önerisi lazım

Kartuşu kendiniz doldurun :)
  4. VergiKaçırmakİstiyorum

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Acınası bir yazı olmuş bildiğim kadarıyla cevap vereyim Paşa adını Türkçe Kamal kelimesi ile değiştiyor anlamı kale idi sanırım sebebi belli kendisi ateşli bir Türk milliyetçisiydi sonuçta Camileri ahır yaptı meyhane yaptı olayları zaten tamamen yalan dolan dediğin şeyleri yapanlar grekler...
  5. VergiKaçırmakİstiyorum

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Atatürk imparatorluğun dört bir tarafında savaşmış bir asker daha genç yaşlarında kendini vatan ve millete adamış bir adam kendisi gibi birçok paşayla yıllarca devleti yaşatmayı ve kurtarmanın yollarını aradı ve bunun için mücadele ettiler ama kaçınılmaz sonu engelleyemediler. İngilizlerin...
  6. VergiKaçırmakİstiyorum

Epincomtr dolandırıcımı?

Bu soruyu cüzdan kodu almadan önce sorsanız daha iyi olmaz mıydı
  7. VergiKaçırmakİstiyorum

Kolalarda 2. %40 İndirimli - Pepsi 2.5 L 41TL - Pepsi Zero 8'li 250 Ml 120TL

Boşa geçmiş bi ömür 1745104309 Kanzi manzi falan filan hocam sizin fenotip böyle mi? Bi araştırma yapıyorum da cevap vermeniz çok makbule geçer.
  8. VergiKaçırmakİstiyorum

🔥İndirim 🔥Seçili İthaki Yayın Grubundaki 3 kitap 149TL🔥

Türk edebiyatı yazamayan yayın gruplarından biridir kendileri
  9. VergiKaçırmakİstiyorum

İlk defa Witcher 3 oynicam

Bazı yan görevler o anda yapılmalı eğer yapmadan başka bir göreve geçersen o görev başarısız oluyor. Mesela birini kurtarmak için bir iksir yapıcaksın eğer o iksiri yapıp ona vermeden başka bi göreve geçersen o kişi ölüyor ve görev başarısız oluyor buna dikkat et. Oyunun başlarında sarayda...
  10. VergiKaçırmakİstiyorum

Bu fanları nasıl takayım

Allta iki yer var ve biri psunun üstüne denk geliyor ben olsam gösterdiğim yere takardım
  11. VergiKaçırmakİstiyorum

Bu fanları nasıl takayım

BU şekilde işte hocam
  12. VergiKaçırmakİstiyorum

Bu fanları nasıl takayım

Dşarı üfliyecek şekilde
  13. VergiKaçırmakİstiyorum

Film-Dizi önerebilir misiniz?

The Sopranos
Geri