Verias isimli üyenin son içerikleri

1. Verias

12.000TL Dizi-Film için tablet önerisi

12k bütçe var demiştim 20k bu kardeşim
  2. Verias

Sağ ol ama iPad bana hitap etmiyor, Android tarafı daha uygun olur bana ayrıca bütçe pek sıkıntı olmasada söylediğimin dışına çııkmak istemiyorum
  3. Verias

İyi akşamlar cümleten sorum başlıktaki gibidir ilk başta matepad 11.5 2025 düşündüm ama malum goggle servis sorunlarından en son tercihim olacak mümkünse kalem hediyeli olsun yoksa da sorun değil 4-5 yıl idare etsin yeter bana teşekkürler mi pad 8 i beklesemmi düşünmedim değil
  4. Verias

Redmi note 11 pro mi redmi note 12 mi?

Bütçe belirtisen daha net yardımcı olabiliz.
  5. Verias

Bilgisayarım the last of us kaldırır mı

Orta ayarlarda bilemiyorum düşükte 60 veya 70 alırsın
  6. Verias

2500TL Akıllı Saat Önerisi

Cümleten Hayırlı Akşamlar abim için saat almak istiyorum saat konusunda pek yabancıyım bütçe maks 2.5k en fazla 100-200 tl çıkabilirim aradağım özellikler arama çağrı cevaplama konuşma bildirimleri ve mesajları görme uzun şarj ömrü bu fiyata uzun süre götürülebilecek bir saat abimin kullandığı...
  7. Verias

Steam destek te yazan bu yazı ne demek

İade etme nedeni yazıyor benim gördüğüm kadarıyla
  8. Verias

Çözüldü✓ Sistemimi nasıl yükseltebilirim ?

O kadar darboğaz yaparmı bilmiyorum hiç olmazsa RX6700 kaldırır gibi
  9. Verias

Fiziksel kart önerisi

Teşekkürler hocam Naysı bir araştırıp öyle karar vermeyi düşünüyorum fikir ve sorularıma yanıtınız için teşekkürler sizede @By_melih
  10. Verias

2. ele girebilirsen Nvidia olarak 3080 alabilirsin AMD tarafında Rx6800 XT bulabilirsen çok iyi olur ama
  11. Verias

[H4 id=''][/H4] Hocam işlemciyi yükseltmek gereksiz şuan için yeterli Alperenko hocamın dediği gibi darboğazı arttırırsın en mantıklısı ekran kartını yükseltmek olacaktır
  12. Verias

Fiziksel kart önerisi

Yinede bir araştıracağım teşekkürler 1751834714 Peki hocam son olarak her hangi bir atm de kullanabilirmiyim enson banka uyumsuzluğu mu ne kartı yutmuştu atm
  13. Verias

Fiziksel kart önerisi

Karışık bir kart ne yalan atim 😅 1751834155 Peki hocam bir sınırlama ve aidat varmı kartta müşteri olmanız gerekiyor diyor sitesinde nasıl olurum diye tıkladığımda sayfa bomboş bu onaysız hesaplar için mi geçerli?
  14. Verias

Fiziksel kart önerisi

Bazı konularda atm de para yatırılmadığı söyleniyordu nays ta böyle bir durum mevcut mu?
  15. Verias

Fiziksel kart önerisi

İyi akşamlar internette alışveriş yapabileceğim oyun,yemek vs.. cashback ve güvenli önerebileceğiniz kart varmı Aklımdakiler; -Tami -Papara -Nays NOT: 18 yaşımı doldurdum ondan yana bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum şimdiden teşekkürler
Geri