İyi akşamlar cümleten sorum başlıktaki gibidir ilk başta matepad 11.5 2025 düşündüm ama malum goggle servis sorunlarından en son tercihim olacak mümkünse kalem hediyeli olsun yoksa da sorun değil 4-5 yıl idare etsin yeter bana teşekkürler mi pad 8 i beklesemmi düşünmedim değil
Cümleten Hayırlı Akşamlar abim için saat almak istiyorum saat konusunda pek yabancıyım bütçe maks 2.5k en fazla 100-200 tl çıkabilirim aradağım özellikler arama çağrı cevaplama konuşma bildirimleri ve mesajları görme uzun şarj ömrü bu fiyata uzun süre götürülebilecek bir saat abimin kullandığı...
Yinede bir araştıracağım teşekkürler
1751834714
Peki hocam son olarak her hangi bir atm de kullanabilirmiyim enson banka uyumsuzluğu mu ne kartı yutmuştu atm
Karışık bir kart ne yalan atim 😅
1751834155
Peki hocam bir sınırlama ve aidat varmı kartta müşteri olmanız gerekiyor diyor sitesinde nasıl olurum diye tıkladığımda sayfa bomboş bu onaysız hesaplar için mi geçerli?
İyi akşamlar internette alışveriş yapabileceğim oyun,yemek vs.. cashback ve güvenli önerebileceğiniz kart varmı
Aklımdakiler;
-Tami
-Papara
-Nays
NOT: 18 yaşımı doldurdum ondan yana bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum şimdiden teşekkürler