Verrem isimli üyenin son içerikleri

1. V

dont starve together nasıl arkadaşıma hediye edeceğim

dont starve together aldım bildiğim kadarıyla 2 tane veriyormuş hediye edebiliyormuşuz bir tane. nasıl yapacam çözemedim
  2. V

notebook fps problemi

Arkadaşımın laptopuna conqueror blades indirdik fpsler aşırı düşük civarda seyretti sistem gereksinimleri: gtx 1660ti, ryzen 7 3750h, 2x4 3200mh ram, 512gb ssd görselden yorumlayabilir misiniz not: işlemci 2gb vram kullanıyor ramden kullanabilir ram miktari 5.92 gb bunun sebebini de bilmiyoruz...
  3. V

co-op oyun tavsiyesi

Arkadaşlarla birlikte oynamalık co-op tarzı oyun arıyoruz tavsiyesi olan var mı
  4. V

V200 soğutma

V200 ile olan versiyondan sistemi aldım kasa hakkında çok kötü yorum gördüm soğutma için fikirleriniz nelerdir. (Sadece işlemci soğutucu almam yeterli olur mu yoksa kasanın yanını acıp toz filtresi falan mı takayım vs. )fikir ve önerilerinizi bekliyorum
  5. V

Usb 3.0 çoğaltıcı

Teşekkürler
  6. V

Usb 3.0 çoğaltıcı

Klavye, mouse, kulaklık usb 3.0 kullanıyor, yeterli giriş yok. Çoğaltıcı önerisi
  7. V

Oyun oynuyorum, hangi paneli seçmeliyim?

çok teşekkür ederim sanırsam ips tercih edecem <3
  8. V

Oyun oynuyorum, hangi paneli seçmeliyim?

dostlar tn panel renk anlamında kötü olsa da daha iyi performans verdiği söyleniyor. ben sadece oyun oynuyorum ve performansa önem veriyorum. sadece oyun oynadığımı göz önünde bulundurarak; performans açısından gerçekten büyük bir fark var mı, tn alayım mı yoksa performans farkına değmez mi...
  9. V

144 Hz monitör tavsiyesi

en az 144hz 1ms f/p mönitör arıyorum va-tn panel olursa daha güzel olur tavsiyelerinizi bekliyorum. 2000tlyi geçmesin
  10. V

v200 Kasa İçin Soğutma

hangi kasaya yükseltmemi tavsiye edersiniz seçeneklerden
  11. V

v200 Kasa İçin Soğutma

sistemi alacağım kasa v200 soğutma için ne önerirsiniz soğutucu,kasa upgrade...
  12. V

power boost vk-t01b rgb

teşekkürler kasayı v200 yaptım 1592140500 sizce soğutucu takmalı mıyım v200e yoksa iş görür mü
  13. V

power boost vk-t01b rgb

da-sistem 2 alacağım thermaltake v200 hava akışı kötü olduğu için kasayı 200 tl farkla kasayı power boost vk-t01b rgb yaptım iyi midir 200 tl fark ödedim soğutucu taksam bile daha fazla fark oluyor?
  14. V

Thermaltake v200 soğutması iyi bir kasa mı?

değiştireyim mi kasayı
  15. V

Thermaltake v200 soğutması iyi bir kasa mı?

kasanın soğutması kötü diyenleri gördüm. da-sistem2yi alacam kasayı yükseltmemi önerir misiniz yoksa bu kasa kalsın mı iyi midir.
Geri