Verstappen isimli üyenin son içerikleri

1. V

BenQ Zowie xl2566k 360hz Monitörün kenarındaki siyah panel çizgisi kaymış

Merhaba BenQ Zowie XL2566k 360Hz monitörümün üst kenarındaki siyah çizgi kaymış gibi görünüyor. Fotoğraf bırakacağım RTX 5080 kullanıyorum ama önceki 3060 Ti'li PC'mde baktığımda da sanırım aynı durumdaydı. Not: NVIDIA denetim masasındaki ölçekleme yerinde baktığımda bu sefer de sol taraftaki...
  2. V

BenQ Zowie xl2566k 360hz Monitörün kenarındaki siyah panel çizgisi kaymış

Merhaba BenQ Zowie XL2566k 360Hz monitörümün üst kenarındaki siyah çizgi kaymış gibi görünüyor. Fotoğraf bırakacağım RTX 5080 kullanıyorum ama önceki 3060 Ti'li PC'mde baktığımda da sanırım aynı durumdaydı. Not: NVIDIA denetim masasındaki ölçekleme yerinde baktığımda bu sefer de sol taraftaki...
  3. V

RTX 5080 Gaming Trio 600W kabloyla açılıyor ama görüntü yok

hocam peki d6 ne oluyor (yanlış hatırlıyor olabilirim)
  4. V

RTX 5080 Gaming Trio 600W kabloyla açılıyor ama görüntü yok

Merhaba sistemimin dün montajını yaptırdım ama neden bilmiyorum 600W kablosu takıldığında sistem çalıştı ama görüntü gelmedi ve anakartta yanlış hatırlamıyorsam d6 yazıyordu sonrasında montajı yapan kişi ekran kartının kutusundan çıkan 3 tane çıkışı olan kabloyu taktı araştırdığım kadarıyla 600W...
  5. V

Ryzen 9 9950X3D Sıvı soğutma önerisi

düzeltmesemde olur mu sorun olucaksa ufak düzeltirim de bir de yeni farkettim altından boru geçiyormuş ama
  6. V

@HacıSOFU hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum montaj esnasında şöyle bir şey olmuştuda problem yaratır mı.
  7. V

nolur ne olmaz diye soruyorum bu aynı modelin siyah rengi midir hocam https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSXM431J/ref=asc_df_B0CSXM431J1747536540000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CSXM431J&linkCode=asn&psc=1
  8. V

@HacıSOFU hocam artic lf3 alıcaktım ama anakartımın m2 3 ve 2 slotunun soğutucusuyla temas yaşanıyormuş baktığımda şu şekilde montaj yapanlar olmuş bir sakıncası var mıdır ayrıca alternatif olarak lian li hydroshift 2 lcd-c 360cl almıştım ama sesli çalışır mı acaba dedim. sizce hangi modeli...
  9. V

Hocam bende r7 9800x3d var sizce bende braket kullanmalımıyım.
  10. V

Yardım DDR5 RAM Ayarı Yardım

Die density / county yazıyor hynix yazan yerin 2 3 satır altındaki yerde orada 16gb 1 die yazıyor chatgpt ye sordum 1 die nin a die olduğunu söyledi emin olmamakla birlikte sanırım hynix a die
  11. V

Yardım DDR5 RAM Ayarı Yardım

Hocam ben de ram ayarları hakkında bir konu açmıştım bana bu videodaki amd kısmındaki ayarları yapmam önerilmişti. Benim ramler hynix a die çip imiş sizin çipiniz ne ise değişiklik gösterir mi göstermez mi o nu bilmiyorum
  12. V

XMP ram Amd sistemde sorun yaratır mı? -Sistemimle uyumlu mudur?

Tamamdır teşekkür ederim
  13. V

Çok sağolun hocam
  14. V

hocam sizin ramlerde expo ready var mıydı olmasa bile biostan expo yu açınca çalışıyor mu? 1765807650 ben expo olmamasına rağmen expo yu yine de açıyım mı videoda açıyor ama onda expo var sanırım
Geri