VersusVenom isimli üyenin son etkinliği

• VersusVenom
    VersusVenom, RTX 5090 tahmini ne zaman TR'ye gelir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Tahmin Türk pazarı için çok zor daha %25e varan bir stopaj dedikodusu dönerken. Birkaç haftaya gelir diye düşünüyorum.
  • VersusVenom
    VersusVenom, RTX 5090 tahmini ne zaman TR'ye gelir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    5090da stok sorunu olacağını düşünmüyorum ama birkaç aya anca önerilen fiyatına belki düşebilir.
  • VersusVenom
    VersusVenom, Am5 e geçiyorum tavsiye lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    200 Daha verip şunu alın hocam. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-g-skill-ripjaws-s5-16-gb-6000-mhz-cl36-f5-6000j3648d16gx1-rs5k-ddr5-fiyati,786280318.html
  • VersusVenom
    VersusVenom, Am5 e geçiyorum tavsiye lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    AMD işlemci kullanacaksanız CL değeri önemli.
  • VersusVenom
    VersusVenom, Anakart Tavsiyesi Ve Ram başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O vahiy yoluyla nüfuz edecek birazdan bize hocam.
  • VersusVenom
    VersusVenom, AMD radeon ayarlar gözükmüyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Tam bilmiyorum ama windows güncelleme kısmına bir göz at bütün hepsini otomatikten çıkar.
  • VersusVenom
    En yenisini kur hocam önce eğer devam ederse bir sürüm eskiye dönersin tekrar hala oluyorsa :peeposad: Acı,keder. Yabancı forumları bir kontrol edersin.
  • VersusVenom
    AMD cleanup utility ile sil driverı yeniden tertemiz kur eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsan Youtubea AMD driver kaldırma yaz birkaç dakikalık videolar var...
  • VersusVenom
    VersusVenom, İTOPYA 2. EL PARÇA MO VERİYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    yorum yapanlar boş yapıyor hocam. Senin paran yok taksitle ödeyeceksin o yüzden belli bir bütçende yok o zaman nasıl sistem tavsiyesi verebilirim ki sana ...
  • VersusVenom
    Bence üzülme hocam fiyatlar düşse bile üzülme çünkü belirsizlik yaptığın her hamleden daha kötü bir durum.
  • VersusVenom
    İyi yapmışsınız bundan birkaç yıl önce 7500F+4060Ti 16GB 23-25K vermiştik herkes kazıklandınız diyordu bir kaç aya aynı sistemler 30K'ya yükseldi :D
  • VersusVenom
    Ekran kartı Ti olsaydı cuk olurmuşta hocam keşke bir bakaydınız birkaç site vade farksız sistem satıyor belki denk gelirdi böyle bir sistem.
  • VersusVenom
    Bu fiyat ne hocam Özellikleri ney bu sistemin ?
  • VersusVenom
    VersusVenom, 30k hazir sistem oneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dostum o zaman anakart>SSD>Ram şeklinde yükseltme yap hangisine paran yeterse sıralamaya göre.
  • VersusVenom
    VersusVenom, 30k hazir sistem oneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu ara indirim yok, ya da ben görmedim o yüzden şu sistemi tavsiye ederim...
Top Bottom