Vertebra isimli üyenin son içerikleri

1. V

Mouse Bağlantısı Kopuyor, Kasa Led'leri Yanıp Sönüyor ve Bilgisayar Kasıyor

+++ sorun hala çözülmedi... ne denediysem olmadı. sorun mousede diye mouse satın aldım, onun gelmesini bekliyorum fakat bu giriş çıkışlarda yanan led ve bilgisayarın kasması nedenini hala çözemedim. hatta bundan 20 dk önce yine bi koptugunda karşıma 2-3 tane cmd geldi fakat ne oldugunu...
  2. V

Kablolu-Kablosuz Mouse Önerisi

cevabınız için teşekkürler. a9 pro satın aldım. elime ulaşıp denedikten sonra yine deneyimlerimi paylaşırım.
  3. V

ne zamandır kullanıyorsunuz acaba ? ayrıca günde kaç saat kullanıyorsunuz ve bataryta süresi nasıldır? benim için dayanıklılık çok onemli, bu konuda fikriniz nedir?
  4. V

güncel, yorumlarınızı bekliyorum
  5. V

Merhaba, yeni bir mouse arayışındayım ve aklımda bazı modeller var. Bütçem ve kullanım tarzım doğrultusunda sizlerin öneri ve tecrübelerini bekliyorum. [H3 id='Dndm+Modeller']Düşündüğüm Modeller[/H3] VXE Dragonfly R1 SE Plus VXE Dragonfly R1 VXE Dragonfly R1 Pro ATK Dragonfly A9 Plus ATK...
  6. V

Mouse Bağlantısı Kopuyor, Kasa Led'leri Yanıp Sönüyor ve Bilgisayar Kasıyor

Merhaba, Bilgisayarımda son günlerde başlayan ve bir türlü kaynağını bulamadığım tuhaf sorunlar yaşıyorum. Durumu ve bugüne kadar denediğim çözümleri aşağıda özetledim. Fikri veya tavsiyesi olan varsa çok sevinirim. Yaşadığım sorunlar: mouse kopması ve sistem donması: mouse 5 veya 10...
Geri