verxexe isimli üyenin son içerikleri

1. V

Paladyum üzerinden biirne para gönderdim.

Birine paladyum üzerinden para gönderdim internette pek bir şey bulamadım bir sorun olur mu?
  2. V

Donanım arşivi SIGMA-RULES kasasını almıştım bugünlerde sorun çıkarıyor.

Merhaba kampanya ile almıştım ancak bugünlerde anlık donma veya donup düzelmeme gibi sorunlar ile karşılaşıyorum neden oluyor olabilir?
  3. V

Doping Hafıza almaya değer mi?

Daha önce Doping Hafıza kullanan varsa tecrübelerini belirtebilir mi?
  4. V

Oynayarak para kazanabileceğim oyunlar nelerdir?

Örneğin albion online'da ufak miktar satınca bile ban yemiştim.
  5. V

ko, wow, ao, ro gibi oyunlarda itemları veya coinleri satmak yasak değil mi?
  6. V

7. V

Eski modemi nasıl sinyal güçlendirici olarak kullanabilirim?

Yeni modem aldım ancak eski modemi nasıl sinyal güçlendirici olarak kullanabileceğimi bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
  8. V

Knight Online farm yapmak için nasıl bir bow kasılır?

Hocam işte farm yaparak level kasacağım ancak nerede kasmalıyım?
  9. V

Maalesef şuanlık pre yok. Hocam bana boş slot bulabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz? Para ve level kasmak için.
  10. V

Hocam işte bir diğer sorum bu slot nereden bulabilirim ve nerede farm yapabilirim?
  11. V

Merhaba farm yapmak için bow kasacağım ancak hangi bowa + basacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  12. V

Knight Online hangi ırk seçmeliyim?

Etkinliklerde etkinlik serverlarına mı girmeliyim? Yoksa zero'da da olur mu?
  13. V

hocam 30-40 pc ile yapanlar ban yemiyor mu? 1693919646 Hocam 2-3 saatte elle farm yaparak 1GB kasabilir miyim?
  14. V

Sağolun hocam öğrenmek istediğim bunun gibi şeylerdi zaten sadece nerede farm yapmam gerektiğini vs. bulamadım. Adamların 30-40pc ile afk farm yaptıklarını bildiğim için bende başlama kararı aldım zaten
  15. V

Hocam bunları zaten biliyorum ancak bende yapmak istiyorum ve nasıl yapacağımı soruyorum bunları bana söylemenize gerek yok.
Geri