veso isimli üyenin son içerikleri

1. veso

TV box kullanınca internet yavaşlıyor

Arkadaşlar normal kullanımda internet hızım gayet iyi ama ne zaman TV box açıp yayın izlemeye kalksam internet anında ölü duruma geçiyor donmaktan bir şey izleyemiyorum. Modem ayarlarıyla alakalı bir şeyler okudum ama yardımcı olmadı.
  2. veso

Asus P5KPL-VM anakart sorunu??

Bu anakart bende var işlemci yuvasındaki pinlerde eksiklik yamukluk falan mevcut fakat core 2 duo (tam model numarasını unuttum) işlemci ile sıkıntısız çalışıyor . Asusun sitesinden bakarak quad q9300 aldım takınca sistemde görüntü gelmiyor (bios güncellemesi yaptım) . Fakat sonuç değişmedi...
  3. veso

İşlemci ve anakartta yardımcı olur musunuz?

Foxconn P4M9007MB-8RS2H alacağım fakat bazı siteler kafamı karıştırdı .. Elimde quad q9300 var destekliyor mu emin olamadım acill..
  4. veso

DDR2 veya DDR3 anakart ve işlemci önerisi

Sivas'ta yaşıyorum. Eğer DDR2 olacaksa 200 civarı. DDR3 olacaksa 500 1610785239 Sivas
  5. veso

DDR2 veya DDR3 anakart ve işlemci önerisi

Arkadaşlar iyi geceler . Öncelikle bulunduğum şehirde hem istediğimi bulmak hemde fiyatı uygun olması zor . Herkes uçuyor DDR2 anakartta 300 isteyen var onu belirtiyim. İşlemci ve anakart önerisi istiyorum fiyat düşük olması lazım elimde ddr2 anakartta kullandığım ekran kartı(1gb) ram (2+2) ve...
Geri