VetSel isimli üyenin son içerikleri

1. V

❌İndirim Bitti! REALME RMX3867 12+ 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Kâşif Beji 10.479tl

açılan konuyla aynı indirim değil, fiyatı da zamanı da farklı.
  2. V

❌İndirim Bitti! REALME RMX3867 12+ 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Kâşif Beji 10.479tl

Fiyatı iyi düşmüş. Çektim bir tane, bu fiyata rakipsiz...
  3. V

800 tl altı aşırı olmasada net gösteren webcam

2.ele yönelmelisin
  4. V

Yeni pc için gerekenler

ne tarz oyunlar oynadığınızı ve bütçenizi bilmeden monitör tavsiyesi yapamaz kimse. Psunun modeli önemli çok kaliteli psuları da var segotepin.
  5. V

SteelSeries Apex Pro UK 4249 TL

valla 3 gün önce 2.elde tertemiz 2019 modelini 2500e aldım 10 numara klavye, yapışın bulursanız
  6. V

Gamepower Sense TKL Klavye Alınır mı?

gamepower warlock almıştım blue swich 7 sene önce, üzerine çay falan döküldü 4 5 tane ışığı söndü onun dışında hiç sıkıntı yaşamadım. Bugün emekli ettim kendisini, 300 500e ilana koyup satacağım. Demem o ki yarına bozulur falan fistan geçin bunları.
  7. V

Annem için telefon maksimum 55000 tl

Bence yaşı olan kişiler için önemli olanlar arayüz kolaylığı, batarya, arka kamera, video izliyorsa ekran, yedek parça fiyatları ve sağlamlık. İphone bunların hiçbirinde herhangi bir androidten önde değil aynı fiyat bandında. Alışmasının uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. 20binlik herhangi bir...
  8. V

1600 TL ye psu önerisi

sistem 3. yıl tutuşunca konu açma ama. Enermax gibi ot çöp psular sabit akım vermede sıkıntılıdır, adam akıllı kapasitörlü bir psu al.
  9. V

1600 TL ye psu önerisi

önerim 2.el kovalaman, bu bütçeyle alacağın psuya bırak sistemi çöp bile emanet etmem. Seasonic 650lik gold psuyu 2000e 2.el satın almıştım senelerdir bana mısın demiyor.
  10. V

Yardım Işlemci önerisi lütfen

https://www.incehesap.com/msi-b550-a-pro-gaming-anakart-fiyati-46953/?srsltid=AfmBOor9PXuoifkCtejXUrmfoNFzGh9xZx4_jT2qh_G5q_iBolpmbQJxK44 https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-b550-gaming-plus-am4-ddr4-4400-oc-hdmi-dp-m-2-usb3-2-rgb-atx-anakart-p-HBV00000VSDUX?magaza=Hepsiburada...
  11. V

Yardım Işlemci önerisi lütfen

10 bin bütçeyle anakartı da revize edersin, 2.elde şimdiki anakartını satıp yine 2.elde r5 5600x ve b550 anakart kovala, yaklaşık 7-8 bin civarı tutacak anakartı da 1500e satarsın, cebinde 3500 4500tl kalmış olur. r5 5600x üzeri işlemciler sistemin için gereksiz güçlü olacaktır, ekran kartını...
  12. V

Mousede serçe parmak nereye koyulur?

Öneriniz için teşekkür ederim hocam ama sıfır düşünüyorum, Spathanın da 2.elde çok seçeneği yok. En olarak büyük serçe parmağımı yukarıda tutacak öneriniz varsa o da olabilir. G502 ince geliyor. 75mm ene sahip.
  13. V

Mousede serçe parmak nereye koyulur?

Merhaba, uzun süre bloodynin v7ma modelini kullanıyordum, bu fareyi 6 sene kullandıktan sonra bozuldu bende yeni mouse arayışına geçtim. Elim büyük boyum 192, Logitech g502 hero modelini tercih ettim bugün geldi ama serçe parmağım mousepadle temas ediyor oldukça rahatsız edici. Eski faremdeki...
  14. V

Hyperx Cloud III Wireless S Yeni model

iksini de takma fırsatı buldum hocam, cloud 3 daha ağır ve tok hissettiriyor lazere göre ama çatlama şikayetleri lazer kadar var. Cloud gereksiz ağır bir kulaklık. Ses tarafında da eq ayarı kötü lazerin, tizleri biraz arttırdığınızda cloud 3 kadar iyi olacaktır. Fiyatları arasında da 3k fark...
  15. V

Hyperx Cloud III Wireless S Yeni model

Hyper x hala kingstonun cloud 2sinin ekmeğini yiyor. HPye geçildikten sonra malzeme kalitesi ses kalitesi şiddeti berbattan bir tık üstte. Tek iyi tarafı batarya. Uygulaması rezalet. Bu fiyat bandında alınabilir değil. 4kya lazer blackshark v2 hyperspeed aldım, gelince deneyimlerimi paylaşırım.
Geri