VettHekk isimli üyenin son içerikleri

1. V

❌İndirim Bitti! AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

hocam bana indirim kuponu tanımlamış temu ancak bu ürün o sayfada yok. Siz nasıl buluyorsunuz onu anlamadım. 2 gündür uygulamanın içindeyim illallah ettirdi valla nerde yanlış yapıyorum acaba
  2. V

S23 ultra mı mi 13 ultra mı

Doğru. Benim kastım 256GB vs larda 8 GB ram bulunduğu. Yurtdışı vs ları 12/256 şeklinde.
  3. V

TR de 8gb versiyonları var garip bi şekilde. 12gb olanlar yd versiyonu.. benim de ilk başta dikkatimi çekmemişti ama gördüklerim bu şekilde..
  4. V

S23 Ultranın YD versiyonu 12-256 değil miydi ? Bende onu almayı düşünüyorum çünkü. Oyun performanslarını bilemiyorum kullanmadığım için ama kamera olarak bence s23u, arayüz olarak da xiaomi arayüzü bence daha basic. Hangi tarafın ağır bastığı önemli bence senin için. Ben sırf kalem ve kamera...
  5. V

Öneri Samsung Öğrenci İndirimi ile Sizce Samsung S24 Alınır mı?

Bu kampanya detaylarına nasıl ulaşabiliriz acaba ben sitesinde bulamadım
  6. V

Mİ 13 Pro Alınır Mı

Düz Mi13e yapılıp buna yapılmıyor mu ? Bir de neden böyle bir ayrım var ?
  7. V

Yardım Amazon'dan yaptığım alışveriş teslim edildi diyor ancak elime ulaşmadı.

Gönderinin takip numarasını agt tarafından aratınca orda bilgi paylaşılmıştı. Kargonun gönderim detaylarında diyeyim.
  8. V

🔥İndirim 💥💥💥12 OCAK💥💥💥McDonalds cookie yada donut bedava💥💥💥

biz başşını kaçıranlar için, bunu nerde yapıyonuz nasıl ypıyonuz biri anlatsa ya ?
  9. V

❌İndirim Bitti! 🔥 Aliexpress Black Friday ve İlk Sipariş indirimleri 🔥 (Çoğu İndirim Eklendi)

Siteye girince süper cuma 23 kasım başlangıç saat:11:00 diyo? haliyle pek indirim göremedim gibi ben.
  10. V

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre 99₺

Ne zmandır fiyat düşmesini bekliyordum, tşkler hocam aldım bi tane bende
  11. V

Kopyalama Hızı Sorunu

Aynı işlem daha alt versiyon bir USB'de daha stabil bir kopyalama yaparken daha üst bir versiyon USB'de neden daha dalgalı olsun ve bu da normal olsun anlayamadım açıkçası..
  12. V

Kopyalama Hızı Sorunu

Arkadaşlar merhaba, Amazondan indirimde Kingston DataTraveler Exodia 32GB USB 3.2 Gen 1 almıştım bir kaç ay önce. Ürünü geçenlerde açtım kullandım, o gün farketmemiştim ama dün gördüğüm kadarıyla PC'den USB'ye bir şey kopyalarken hız artıp azalıyor ve 0'a kadar düşüyor. Sonra tekrar artıyor ama...
  13. V

Steelseries Apex 3 Tkl Gaming Klavye 583 TL

Şu an 699 TL diyor, alınır mı hala ? Stokta yok gerçi de, gelirse yani :D
Geri