Hocam r23 için 9800x3d için muklticore da 23k üzeri olması normal diye biliyorum çoğu kişi curve optimizer ile vs 24k üzeri çıkıyor. ama thermal throttle...
Forumda arkadaşlar paylaşmıştı bende oradan gördüm. Belki yardımcı olur hocam şu siteyi kullanabilirsiniz. Forumda takılan bir arkadaş geliştiriyor bildiğim...
Hocam ilk önerim yerden ısıtmalı bir evde pcyi yerden yukarıda tutmak olacaktır. Masaüstüne veya azıcık kaldırıp yerle teması kesecek şekilde altına tahta...
İstedim hocam, kartın testleri falan yapıldı. Gördüm testlerini fakat yine de kart elime gelince ve bunu görünce ufak bir kuşku kaldı. Zaten ürün garantili...
Tabi bütçeye göre değişir. Almışken eski bir modeli değil de yeni modeli almak daha iyi olacaktır. :)
Kendimden örnek vereyim benim bütçem 9060xt 16gb ye...
Sorun olmaz hocam o altın pinleri korumak için o pcb öyle uzatılmış vaziyette zaten. Ama pinlerin oraya dikkat edin. Sokete yerleştirirken tırnağından...
maalesef linkten doğrudan ürün gözükmüyor. hepsiburada'da bütün ramlerin kategorisine yönlendiriyor. Fiyatını göremeden yorum yapmak eksik olur ama gayet...
İlginç bir konu ilk defa görüyorum. Merak ettim takip edeceğim. Tek taktığınızda çalışıyor mu?
Sök takları ve başka slotları denemeyi zaten denemişsindir...
tam olarak bütçenize göre değişir görüşündeydim ki 50k bütçe diyorsunuz.
Bu bütçe ile yenilemek bence çok daha mantıklı.
Bende aynı görüşteyim ve yorumlarda...
Hocam bütçeni söylememişsin. Ona göre bir şey söyleyebilirim. Ama uygun fiyatlı f/p diyebileceğimiz bir upgrade önereyim. Ekran kartı 4060 ve işlemci r5...