Hocam sitede konunun yenilendiğini gördükçe seviniyorum valla çalışmalarınızın ve güncellemelerinizin devam ettiğini görmek çok güzel. Geçen bir iki geri...
merhaba aldım evet ilk önce şunu söylemeliyim klavye güzel hoş tatlı klavye ama manyetik değil. malzeme kalitesini beğendim kasa ve üst kapak full cnc...
Bence evet alınır.
1766051917
Manyetik tabiri ile satılmasına rağmen manyetik olmamasına hayret ettim. Bu özelliklerde bu fiyata iyiymiş diyordum ama...
Hocam ilgili konu şüphenizle çok örtüşüyor. Aynı model ramlerde farklı çipler bile olabiliyor. Üreticilerin fason ürettirmesi de aşina olduğumuz bir durum...
Selamlar hocam. RAM tüm slotları gezdi, PC'ye format attım, BIOS'um güncel, her şey normal olması gerektiği gibi.
Bu arada RAM çalışıyor, RGB kontrol...
bende vatandan aldım aynı kartı kullanıyorum. bende de var coil whine. oyunlarda belirgin şekilde ses çıkıyor. ama benim kasa masanın altında. fanların...
Yani dostum RM850x, piyasadaki en temiz voltaj veren, en kaliteli PSU’lardan biri. Bu PSU'nun ekran kartını öttürme ihtimali çok düşük. Sorun PSU'da değil...
işte güvende ile satsan elinde patlar elemana söyle occt 3d vram yapsın bir şey olmazsa kart çalışıyordur 20 şer dk
1765981571
Ohoo o ne öyle aynı gün...
Telefon ile aradı konuştuk iade almayacağımı belli edince, kısmi ücret iadesi vs konuştu.
Bana problemli kart sattın dedi, bende ilk 1-2 gün sorunsuz...
2. el kart sattığımda (garantisi bitik kart ise) alıcı teslim aldığı gün tüm testlerini yap oyunlarını oyna bir problem var mı vs. diye söylüyorum her zaman...