Hiç bekleme başlat icrayı ayrıca hukukta misline aynı sınıf olarak bakıldığı için
Aynı ürün grubu
Aynı pazar seviyesi
Benzer performans sınıfı
Benzer satış...
Yaklaşık 6 ay önce zotac 3070 ti adlı ekran kartımı bakım için servise yolladım , 1 ay sonra kartın arızalı olduğu gerekçesiyle talebim olmadan para iadesi...
Emi ve rfi filtreli akım korumalı priz arıyorum. Tekli priz olursa en az 900 Joule, çoklu priz olursa 1000+ hatta 2000 üstü Joule yani daha yüksek Joule...
AMD yazılımı Nvidiadan daha iyi şuan ve 5070 yapay zeka ile anca 9070XT'nin saf performansına yetişebiliyor (he bu arada %1 ve %0.1 değerleri yerlerde...
Yaklaşık 4 aydır imzamdaki sistemle Sapphire Pulse 9070XT modelini 4K monitör ile hikayeli oyunlarda kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. Aktif...
konu sahibi kararı çoktan vermiş, sadece 5070 önerenlerin mesajını beğeniyor. bence uzamasına gerek yok boşa dil dökmeyin. konuyu acmadan zaten kararını...
Selamlar tabii ki ne için kullanmak istediğine bağlı şuanki neye yetmiyor dersek. 2k monitörün varsa veya almayı düşünüyorsan evet mantıklı. Yoksa bütçene...