Hepsine 1 haftada gözün alışıyor hocam. Ama iyisini gördükten sonra kötüsünü psikolojik olarak istemezsin tabi 4k oledden sonra 1080p ips/va falan bakınca...
yeni monitör almaya niyetli olduğunuzda 2k almanızı evet öneririm. Onun dışında halihazırda sahip olduğunuz monitörden memnunsanız 24 inc 1080p de eskiyene...
Manuel tüm ayarları kapatıp sadece PBO +200 MHz CO -20mV versen muhtemelen daha iyi bile olabilir sogutabiliyosan ve tekli çekirdekte 4.8' e bile vurabilir...
illa banka hesaplarına bloke geldikten sonra doğru düzgün iş yapıyorlar. Uğraştırdıkları için durumunuza üzüldüm hocam umarım sorunsuz çözülür. İş ahlakı...
Yaklaşık 1 ay önce gamer Gen.TR'den FİFİNE A8T Mikrofon satın aldım ürün geldikten 2 gün sonra iade verdim yanış ürün sipariş verdiğim için iade için aradım...
5700e değil de geçilecekse 5700x e geçebilirsiniz veya arkadaşın dediği gibi r5 5600 de iyi olur. ya da ikinci elden bulabilirsiniz aynı nesilden x3d...
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 öneririm hocam 9700x kullanırken oc ve uv güzel olur. Bu konuda da anakart vrm soğutma özelliği ve uygun fiyatıyla harika...
Savaşa odaklanma olmasa da yapabilirler. Binlerce kişi toprak altındayken bant daraltması yaptı bu yaşam formları. Ülkenin başına I. Dünya Savaşı'ndan sonra...
O mantıkla bakacak oluırsak "şuan" 15 yaş altını da etkilemiyecek, yasalaştığı taktirde 6 ay sonra başlayacak o uygulama.
"Şuan 18 altı olanlar düşünsün"...