VeVx isimli üyenin son içerikleri

1. VeVx

Laptopta Termal Macun Yenilediğim Halde Sıcaklık Düşmedi

hava kanalından kastım havanın tahliye edildiği yerin tozla tıkanıp tıkanmadığı ile alakalıydı. Yanlış bir şey yok gibi gözüküyor. soğutma bloğunun montajına özen göster acele etme hocam. en son her şeyin doğru montaj olduğuna emin olmak için marka modelinin youtubeda videosu varsa...
  2. VeVx

Laptopta Termal Macun Yenilediğim Halde Sıcaklık Düşmedi

Fanların sadece görünen kısmını temizlediyseniz peteklerde hâlâ ciddi toz birikmiş olabilir hocam. Bir de macun değişiminden sonra soğutucunun işlemciye baskısı önemli, vidalardan biri tam oturmadıysa veya eşit sıkılmadıysa sıcaklıklar düşmeyebiliyor. 95 derece Ryzen tarafında çok anormal değil...
  3. VeVx

55 Bine Dizilebilecek AMD Sistem

Selamlar hocam tek tek toplamak ikinci elden uyguna denk getirdiğin parçalarla çok uyguna gelebilir ama bilgi eksikse kesinlikle önermem. Almışken sıfır hazır sistem almanı öneririm.
  4. VeVx

16 ram kullanılabilir ram 8 gb gözüküyor

anakartın biosu güncel değilse onu güncelle hocam
  5. VeVx

🔥İndirim Asus Tuf B850m Plus Wıfı 9.155 TL (9.799 TL Olarak Stoklar Güncellendi)

Bende aynısını kullanıyorum. 2025 Ağustos'undan beri kullanıyorum. Sadece wifi ile kullandım ve kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım ve memnunum. Bunu söyledim çünkü yorumlarda wifi ile sorun yaşadığını söyleyen birini gördüm. Aldığımda 10200 falandı sanırım. Şuan güzel fiyat.
  6. VeVx

Günümüz Şartlarında Ne Yapılmalı

amd ddr5 anakartı en az b650 çift ssd soketli ve psu iyi olan bir sistem alırsan gerisi 7500f 9060xt ile de idare edersin tabi 5060 da olur hem de gelişmeye açık olur.
  7. VeVx

Çözüldü✓ Toplayacağım Bilgisayara Yardımcı Olurmusunuz

bir de yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi anakartı 2 ssd soketi olan anakart alırsan ileride faydasını görürsün tek ssd soketi olan sonradan ssd eklemek istersen olmaz malesef
  8. VeVx

Çözüldü✓ Toplayacağım Bilgisayara Yardımcı Olurmusunuz

Öncelikle 7800x3d işlemciye soğutucu yazmamışsınız ona iyi bir soğutucu lazım olacak hocam. SSD yi ikinci el önermem ama o fiyata güzel ürüne güveniyorsanız olabilir tabi. Ekran kartını geliştirebilirsiniz. Giderleri topladığımda 42.5 yapıyor yani sanırım daha bütçeniz var. :)
  9. VeVx

Ortaögretim Kpss'mi Önlisans'mı

Bir ders bırakıp orta öğretimden girmek çok daha mantıklı bence. Ardından ön lisansı bitirmek de öyle tabi :) Orta öğretim kpss de genel olarak çok daha alım olan kadrolar açılabiliyor ancak elektrik elektronik özelinde bilmiyorum malesef.
  10. VeVx

War Thunder Oyunu Anlamsız Bir Şekilde Kasmaya Başladı.

ekran kartının bir önceki sürümünü tekrar deneyebilir misin? dün olmayan şeyin bugün olması ile alakalı 3 ihtimal var 1- war thunder güncelleme ile optimizasyonu kötü etkilemiş olabilir 2- ekran kartı yeni güncellemesi aynı şekilde 3- windows update kötü etkilemiş olabilir
  11. VeVx

Ram Bu Fiyatı Hakkediyor Mu?

güzel fiyat samsungun var aynı özelliklerde https://www.n11.com/urun/samsung-m471a2k43eb1-cwe-16-gb-ddr4-3200-mhz-cl22-notebook-ram-35449940 senin attığın daha düşebilir tabi ama ne zaman ne olur belli olmaz hocam bildiğin gibi yarın çıkabilir belirsiz yani malesef
  12. VeVx

7k Bütçe Sistem Önerisi

bu linkte filtre kullandım biraz istersen buradan bak hocam https://www.sahibinden.com/toplama-masaustu-bilgisayar?a10492=1248086;1254299;1131502;1151867;1151868;1131504&a10489=144721;1129194&price_min=5000&price_max=7000
  13. VeVx

7500f 5.599tl Kuponla+Garanti ile 4.899

güzel fiyat
  14. VeVx

🔥İndirim Arctıc Mx-7 (4 G) - 405₺

evet 1779976289 uygun hocam
  15. VeVx

Robot Süpürge Önerisi

Selamlar arkadaşlar robot süpürge marka model öneriniz var mı? Silme yapmasına gerek olmayabilir. Bizim 2 kedimiz var ve neredeyse her gün süpürge yapılmasına ihtiyacımız var. Bütçe olarak aslında 15-20k düşünüyorum ancak, şu bütçeye çıkabilirsen bu ürünü mutlaka almalısın veya mutlaka...
Geri