VeVx isimli üyenin son içerikleri

1. VeVx

Bu sistem f/p nasıl?

şuan almayı düşünmüyorum ama sistemi yayıncı paylaştığını gördüm değer mi diye düşünüyordum. evet 120k varsayabiliriz.
  2. VeVx

Bu sistem f/p nasıl?

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-9700x-gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-eagle-gigabyte-b650-eagle-ax-32gb-ddr5-1tb/ Bu sistem f/p nasıl? almaya değer mi?
  3. VeVx

Mavi Ekran Oyun durduk yere kapanıyor

Hocam senin yazıların çoğunu okudum. Atladığım olabilir. İmkanın varsa pcyi başka bir evde dene. Ya da pc prizine direkt sigortadan hat çekebilirsin. Sorun büyük ihtimalle ev elektriğinde. Gpu'da olduğunu sanmıyorum.
  4. VeVx

Mavi Ekran Oyun durduk yere kapanıyor

hocam böyle bir konu açtığında lütfen bütün sistem bilgini işletim sistemini ve sürümünü. detaylı bir şekilde yaz. 3 sayfa yazı okudum hala sistem bilgin eksik :(
  5. VeVx

İşlemci yükseltmek istiyorum

bütçe ne bilmiyorum ama en az r5 5600 öneririm. bütçe daha düşükse r5 3600
  6. VeVx

Yardım Ekran kartı bilgilerinizi alabilir miyim ?

hocam ben 7800xt kullanıyordum borcum vardı sattım 1 aylığına bir şey kullanmadım sonra 9060xt aldım. 2k da kullanıyorum. %15-20 kadar performans fps farkı var yani 7800xt daha güçlü ama gelecek 9060xt nin mimarisinde diye 9060xt aldım.
  7. VeVx

Thermalright assasin spirit 120 v2 sallanması normalmi

normal ama öyle sallamayın. işlemcinin bağlı olduğu sokette pcb içindeki kanallar hassastır çok eğip bükmeyin. pcb içinde kalan gözükmeyen kanallar kırılabilir.
  8. VeVx

Ryzen 5 7500f kule tipimi yoksa sıvı soğutmamı?

kule tipi yeterli hocam. vaktinde ona şöyle bir slayt video yapmıştım yardımcı olabilir diye düşünüyorum 3 soğutucu ile 7500f denemiştim
  9. VeVx

Bilgisayar 2k monitör tavsiyesi

1080p (full hd) monitörünüz varsa, 1440p (2k, qhd ) monitöre geçtiğinizde fps tabi düşer
  10. VeVx

Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

evet bende ulaşımda sorun yaşadım arada oluyor malesef
  11. VeVx

Yardım Wifi kartı için yardım (2 gündür yardım ariyorum el atın baylarr?😀

bütçe dahilinde 1000 alması için aynı oda içinde 5.0 ghz yi en az 1000 mb verebilen bir wifi olmasına dikkat etmek lazım. 2.4 ghz yi 1000 vermesi için epey pahalı olur :')
  12. VeVx

2k monitörde 5060ti mi yoksa 9060 xt mi 16gb ikiside

Sorduğunuza göre ikiside bütçenize yönelik diye varsayıyorum. Ben bir 9060xt 16gb kullanıcısıyım sistemimde genelde asus tuf ekosistemi kullanıyorum bu da ortalamadan en az %15-20 kadar daha pahalı oluyor. Bu ekran kartından önce defalarca nvidia ve amd kartlar kullandım. Hiç birinde bir sorun...
  13. VeVx

Mavi Ekran 9060xt aldım csm uyarısı veriyor

yaptıktan sonra sorun çözülmezse de çözülürse de yazın lütfen :)
  14. VeVx

Mavi Ekran 9060xt aldım csm uyarısı veriyor

bu video eski ama tek tek tane tane güzel anlatıyorlar. DDU programını indireceksiniz. tabi video 8 yıllık olduğu için program biraz güncellenmiş değişmiş olabilir ama genel mantık aynı. daha sonra sadece kendi ekran kartınızın driver'ını temiz bir sayfaya yazı yazar gibi yükleyeceksiniz :)
  15. VeVx

Switch lite alınır mı?

çok özür dilerim konuyu sulandırmak için yazmıyorum ama yaşadığımı paylaşmak istedim, başlığı okuyunca aklıma sigara geldi ve yaktım :D
Geri