VeVx isimli üyenin son içerikleri

1. VeVx

12400 E Patriot Viper Rgb Alinir mi?

alınır
  2. VeVx

RTX 4090 Suprim X Var Elimde. (Fiyat Danışması.)

burası hocam edit: anında cevap atıyorum bir beğeni bile atmıyorlar :peeposad:
  3. VeVx

RTX 4090 Suprim X Var Elimde. (Fiyat Danışması.)

hocam şöyle bir şey buldum ama umarım fikir vermek konusunda yardımcı olur
  4. VeVx

2. El RTX 3080 mi Yoksa 5060ti mi

8gb olsa dahi ki o fiyata 8gb dır o 5060ti ayrıca 3060dan 5060 a o fiyata geçmeye değebilir bence bütçe meselesi hocam
  5. VeVx

AMD Ryzen 7 9700x İçin Soğutucu Önerisi

bilmiyordum hocam ben bir kaç alışveriş yaptım ama iadelik bir durum yaşamadım tabi o sebeple bilmiyorum.
  6. VeVx

aaaa neden hocam ?
  7. VeVx

beyaz biraz daha pahalı oluyor ama bu linklerden bakabilirsin hocam...
  8. VeVx

Ubisoft Connect Çok Yavaş İndirme Yapıyor

indirdiğin yer ile alakalı hocam senin internetinle alakalı değil malesef.
  9. VeVx

25k Bütçe Robot Süpürge Önerisi?

roborock q8 pro max çok aklımı çeliyor fiyatı da çok uygun. Yorumun için teşekkür ederim hocam bakayım.
  10. VeVx

bende roborock'ı iyi diye duymuştum evet ama yok abi şunu alsanız yeter diyebilecek var mı diye de ayrıca merak ediyorum tabi veya model olarak da fark eder sonuçta sadece marka değil o nedenle gelecek cevapları heyecanla bekliyorum teşekkürler.
  11. VeVx

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi. Bütçe 25k robot süpürge önerisi lazım. 2 kedimiz var robot süpürge istiyoruz. Mümkünse taksitli :') Edit: biraz araştırma ile s8 pro max'in çok uygun ve iyi olduğunu düşünmeye başladım. ama çeşitli şikayetleri olanları da gördüm ayrıca çöp hazneli olsun...
  12. VeVx

Çözüldü✓ AMD mi İntel mi Almalıyım ?

amd al geç hocam am5 am6 falan da uzun ömürlü olur artık amd o güveni yıllardır veriyor. intel gene anakart değiştirmeyle falan uğraşmazsın. yükseltmek istediğinde de amd x3d işlemciler oyun performanslarında falan fark artıyor rahat edersin.
  13. VeVx

Ryzen 7 9800x3d Kutusuz ve Kutulu Farkı Nedir?

aynı ürün geliyor hatta plastik kapta bile değil bazen yüzük kutusu gibi bir şeye de koyabiliyorlar. Sadece kutu olmuyor. Fan da olmuyor. Ama kutulu alsan bile artık işlemci üreticiler fansız satıyor zaten fan işini saldılar.
  14. VeVx

Öneri Atx Kasa Önerisi ?

bütçe nedir acaba kısıtlama yok mu? bütçe sınırı yoksa HYTE Y70 Touch Pitch Black çok şık bir kasa retro olarak şu kasaya bayılıyorum. SilverStone Retro Inspired HTPC SST-FLP02W ama kişisel tercihim kendi bütçem dahilinde istediğim kasa şu tuf gt 502 profesyonel bir şey düşünüyorsan ASUS...
  15. VeVx

9700x Sıcaklık Değerleri Normal mi

normal hocam
Geri