Selam hocam neden 1080p? rekabetçi oyun için falan mı?
Ben 2 k monitör seçmeni önerirdim ama aralarından
en iyi özellikler AOC 25G4SRE olsa da sanırım ben olsam aralarından LG 25G550B-B alırdım. Veya illa 24 inc istiyorsan koorui nin falan 24 inc 2k ips monitörleri var. onlara da bakabilirsin.
o şans işi hocam ya malesef garanti süresi içinde bozulursa garantiye gönderirsin. şansına 5 sene de gidebilir. genelde sıvı soğutucuda bozulan şey içindeki pompa olur zaten fanlar falan pek sorun çıkartmaz.
bende roborock'ı iyi diye duymuştum evet ama yok abi şunu alsanız yeter diyebilecek var mı diye de ayrıca merak ediyorum tabi veya model olarak da fark eder sonuçta sadece marka değil o nedenle gelecek cevapları heyecanla bekliyorum teşekkürler.
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi.
Bütçe 25k robot süpürge önerisi lazım.
2 kedimiz var robot süpürge istiyoruz.
Mümkünse taksitli :')
Edit: biraz araştırma ile s8 pro max'in çok uygun ve iyi olduğunu düşünmeye başladım. ama çeşitli şikayetleri olanları da gördüm ayrıca çöp hazneli olsun...
amd al geç hocam am5 am6 falan da uzun ömürlü olur artık amd o güveni yıllardır veriyor. intel gene anakart değiştirmeyle falan uğraşmazsın. yükseltmek istediğinde de amd x3d işlemciler oyun performanslarında falan fark artıyor rahat edersin.