VeVx isimli üyenin son içerikleri

1. VeVx

RTX 5060 MI ALMALIYIM YOKSA AMD Mİ TAVSİYE ?

hocam tamamen bütçe ile alakalı bütçeniz rahatsa 5060 ti 16gb önerebilirim ama kendimden örnek vereyim 9060 xt 16gb de beni üzmedi. Ama daha pahalısını karşılayamadım. Açıkcası 7800xt kullanıyordum onun kas gücü olarak performansı daha iyiydi. Ama Hem yenilemek hem de güncel teknolojiye geçmek...
  2. VeVx

8*4 Gskill Ramlerimin bir tanesi AuraSync olmuyor.

okey daha yazılımsal olarak tanımlamamışlar belli ki Gskill'in bile son versiyon programında tanımış belli ki. Armory'de tanınması çok daha uzun sürebilir hocam. Markanın iş güzarlığı olmuş maalesef. Esenlikler dilerim.
  3. VeVx

Yardım Windows 11 fazla ram kullanımı

aynen öyle o yüzden babadan kalma sistem ile pc yi kapatıp açıyoruz :D
  4. VeVx

Sistemime ekran kartı yükseltme önerisi

Bence 3060 ile 1080p için bir sonraki nesile kadar yeterli olur. 2k monitöre geçerseniz en aşağı 9060xt önerirdim. Hatta 3060 12 gb 2k da bile idare eder diye düşünüyorum tabi düşük fpsleri göze alarak. 😄 Ama bu sisteme uyumlu olarak 9060xt bende öneririm. Bütçenize göre 5060ti 16 gb da olabilir...
  5. VeVx

Sahibinden İşlemci Alınır mı?

Bu profil hakkında bir şey diyemem. Ben olsam buradan almazdım sadece 1 değerlendirme var riskli de. Ben sahibinden baya işlemci aldım sattım sistemlerimi yükseltirken sorun yaşamadım. tabii ki sorun yaşanabilir ancak param güvende seçeneği ile biraz komisyon vererek iade seçeneği gibi hak elde...
  6. VeVx

Kasa aldım başıma gelmeyen kalmadı yardımcı olurmusunuz lütfen ?

yazıyı biraz güncelledim tekrar kontrol ediniz. bu arada operayla ilgili durumu yapınca görev yöneticisinden kapatıp tekrar açın. yani tamamen kapansın. Önbellekte kalıp aynı ayarı tekrar kullanmasını engellemek için tabi :) Kolay gelsin rica ederim. 1766140000 Hocam konuda geçenlerde seninde...
  7. VeVx

Evet öncelikle anakart biosunun güncel olmaması sebebiyle olabilir o durumu kontrol etmeni öneririm hocam. Daha sonra bios ekranından ram özelliklerini kontrol et. xmp/expo kapalı yapmayı deneyebilirsin. h610 anakartı 6000mhz desteklemiyor olabilir. Ya da doğrudan biosun güncel değilse şimdilik...
  8. VeVx

40 BİNE KADAR 27 inç OLED ÖNERİSİ

hocam almışken 4 k alsanız aslında daha iyi olabilir bence https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFH1V4FZ bu 4k ya da bu https://www.amazon.com.tr/dp/B0F2JJ1T9K fırsatınız olursa bir mağazaya gidip 2k 4k farkına bakabilirseniz sizin fikrinizi etkileyeceğini düşünüyorum. Pikseller çok daha yoğun ve çok...
  9. VeVx

Kasa montajlı mı geldi? Sistem tam olarak nedir? Windows sürümü nedir? Windows güncellemelerinizi yaptınız mı? Youtube vs de donma demişsiniz ramleriniz kaç gb? Ramlerin biostan xmp veya exposu açık mı? İçinde windows kurulu mu geldi? Anakart biosu güncel mi? Sürücüleri yüklü ve güncel mi? Ses...
  10. VeVx

Çözüldü✓ Fan hızı aniden %100 oluyor

Hocam ilgili bir durum aklımda kalmış size yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Bende aynı şekilde kendime göre özelleştirip benzer ayarları kullanıyorum. Durum şununla alakalı olabilir ya da sadece bununla alakalı olmasa bile bu göstereceğim size yardımcı olabilir. Konunuzu görünce aklıma gelen...
  11. VeVx

[V3] Enucuzsistem.com - Artık tüm Özelleştirme Kombinasyonlarını Tarıyoruz!

Hocam sitede konunun yenilendiğini gördükçe seviniyorum valla çalışmalarınızın ve güncellemelerinizin devam ettiğini görmek çok güzel. Geçen bir iki geri bildirim yapmıştım. Site adına basınca anasayfaya gidiş gibi. Zaten hemen yapmışsınız. Elinize kolunuza sağlık. Helal olsun. :)
  12. VeVx

Yardım Bu klavye bu fiyata alınır mı düşünceleriniz nelerdir ?

Bence evet alınır. 1766051917 Manyetik tabiri ile satılmasına rağmen manyetik olmamasına hayret ettim. Bu özelliklerde bu fiyata iyiymiş diyordum ama fikrim değişti :cry: 🙏 Ayrıca tuşların ışık geçirmemesi de benim için de beklenmedik oldu.😐
  13. VeVx

8*4 Gskill Ramlerimin bir tanesi AuraSync olmuyor.

Hocam ilgili konu şüphenizle çok örtüşüyor. Aynı model ramlerde farklı çipler bile olabiliyor. Üreticilerin fason ürettirmesi de aşina olduğumuz bir durum keşke sorunsuz üretebilselermiş. Büyük ihtimal fason ürettirirken rgb iletişimini aynı şekilde çözememişler. Umarım durumunuz çözülür...
  14. VeVx

Yardım 2. el kart sattım alıcı sorun var dedi iade etmek istiyor

kartın seri numarası var mı sizde? Kendi bozuk kartını değiştirmeye kalkmasın da ona dikkat edin. Üstünde değişik bir işlem yapmış mı ona bir göz atın. Vramleri ile falan oynamış olmasın da.
  15. VeVx

Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Ben daha yeni Xiaomi Redmi Buds 6 aldım memnunum. 700 lira falandı gayet iyi bence 1765978434 silikonlu hissini mesela ben sevmiyorum o yüzden silikonsuz aldım. Bir de onlar kaybolabiliyor falan daha pislik tutuyor vs
Geri